Livsstil

Hej Onsdag

Kameran hittades.

Hej å hå. Det blev ingen mer uppdatering i måndags då jag fixade här hemma och därmed inte öppnade upp datorn mer. Men jag kan stilla er och mig själv att jag hittade kameraväskan i stugan , i sovrummet och allt var där så jag kunde andas ut och känna att jag inte behöver fulgråta haha. Och den lediga dagen bara sprang iväg.

Nu är det onsdag och i går var det jobb och efter jobbet i går så slocknade jag i soffan i ett par timmar.  Just nu kämpar jag som fan med värkhelvetet. Ibland önskar jag att det kunde synas utanpå att man har fibromyalgi, mer än tröttheten och att man fumlar med orden. Det tar på krafterna att gå och bita ihop oxå, men det finns ju inget annat att göra. Förhoppningsvis lägger dig sig om några veckor och återgår till den “normala” smärtan som är mer hanterlig, men jag kämpar på  .. som fan.

Morgonpromenaden med kamphunden är avklarad och i dag var det inte lika kallt ute som i går , vilket är skönt. En latte är fixad och jag laddar upp för 2 kvällar på jobbet. Det blir att gå igenom mailen och sen fixa med hemmet och kamphunden innan jag ska bege mig iväg till fantastiska kollegor för ett kvällspass.

Hur ser er vecka ut?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.