Livsstil

Jobba, sova, äta, skita – rapeat

DSC_6779

Jobba, sova, äta och så skita. Sen börjar vi om igen, så ser mina dagar ut de kommande 4:a dagarna till.
Jag vill bara vara ledig, jag som alltid har varit en människa som tycker det är fantastisk skönt att även jobba helg, men just nu är jag inne i en period där jag kräket på allt vad helgjobb heter. Kan jag inte få ett jobb där jag jobbar natt måndag – torsdag .. varje vecka?! Det hade varit drömmen haha!

I går käkade vi antipasto( jag ) och sjömannen skinktallrik med grönsaker.   Och i dag blev det himmarullade köttbullar och grönsaker och ägg. Smaskens. Hälsosamt.  Resten av kvällen ska jag spendera i soffan innan jag försöker få på mig ett ansikte, iväg och tanka bilen och sen iväg och jobba natt 2 av 5.

Och ni som ska spöka ut er och festa till det. Tänk på oss med dåliga hjärtan, vi kan skita på oss för mindre än era hemska utstyrslar!

0

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.