Livsstil

Sjömannen är hemma, packning och Nocco

Nocco carribean, en favorit oavsett tid på dygnet. 

Hur har ni sovit godingar ? Jag har sovit som om någon slagit en klubba i huvudet på mig. Ni anar inte hur skönt det är att sjömannen är hemma igen, jag sover så mycket bättre,trots att han somnar före mig och sätter i gång och snarkar. Det är ljuvligt de första dagarna så om ett par dagar sparkar jag nog han i sidan och ber han vända på sig för att inte väcka hela området med snarkningarna. Vaknar upp med extremt onda armar och höfterna ömmar rejält i dag och nej, det blev ingen nakengymnastik och tappatvålenonsdag i går, sjömannen slocknade innan han hann nudda kudden haha.

Sjömannen vile inte ha kaffe nu på morgonen och jag orkar inte köra i gång kaffebryggaren bara för mig, så jag är glad att jag köpte 2 nocco i går när jag var på ica, så att jag kan stilla mitt beroende.

Kamphunden har fått en morgonpromenad och vi ska börja packa inför husvagnen. I dag drar vi äntligen ner till vagnen och bara myser, slappar och förhoppningsvis bjuder Sverige på lite sommar. Solen skiner just nu men om en timma eller 2 så är den nog ett minne blott  .. igen. Man får vara glad för det lilla.  Nu dricka nocco och packa så jag får med mig några anständiga kläder.

0

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.