Stuglivet

Drönare, stugbögar och sista helgen

Stugbögarna njuter.

Dagarna springer iväg, det är massor med jobb och sommarvärmen är här igen och vi njuter här i stugan och de sociala medierna hamnar  i skymundan och jag känner att ni är nog inte intresserad av att läsa om att jag jobbat och sen när jag jobbat morgonpass så fläker jag mig i solstolen eller i en av de nya solsängarna som vi har införskaffat oss här i stugan. Eller vill ni läsa om sånt med?

Vi har i alla fall blivit med en liten drönare som ni kan se på fotot här ovan. Första rundan kraschade vi den i vår spalje på tomten och sen körde jag upp den så högt i lyften, den som inte tål någon vind alls så den hamnade längst uppe i trädtoppen på ängen här utanför stugan. Ja ni ser trädet längst till vänster i bild. Där uppe hängde även jag som en liten apa för att få ned den, i förd t-shirt, jeans shorts och hör och häpna .. foppatofflor. Jag trodde bokstavligt talat jag skulle dö när grenarna började gå av när jag klev på dom. Men både jag och drönaren kom ner hel haha.

True Colors cava – limited edition.

I dag hade jag en kortdag på jobbet och nu är det 10 veckor kvar tills nästa gång haha. Men vad gör det när det varit strålande sol och jag fått deklarerat för mina kollegor tillsammans med min twinie att vi har A4 i dag haha. Vi riskerade livet med vissa kollegor , men det var det värt.  Efter jobbet gick jag på systemet för att handla någon falska bubbel och hittade denna limited edition bubbel, fantastisk god och det känns lite extra bra i hjärteroten och homo-hjärtat när man läser på flaskan att för varje såld flaska så doneras 1 kr till Regnbågsfonden med stöd för hbtq frågor. Alla bör köpa dessa. Pronto. Det är sista helgen sjömannen är hemma så jag är så oerhört glad att jag är långledig.

Så nu njuter jag och sjömannen av lite bubbel efter en eftermiddag liggandes i solen, grillat ryggbiff med en smarrig grönsallad. Vi har även spritt lite algomin på gräsmattan för att försöka få en grön och snygg gräsmatta. Det märks att de som hade stugan innan inte gjort så mycket med varken insidan av stugan eller gräsmattan så nu försöker stugbögarna göra vårat yttersta att få ordning på tomten här. För övrigt så har det varit en liten pågadrul här hemma och installerat larm, så nu kan vi sova tryggt med larmat skal på huset även nattetid, för vem fan skulle våga komma in hos oss med en kamphund och 2 hysteriska bögar haha?

Så, ett litet livstecken och så önskar jag att ni svarar på om ni uppskattar alldagligt-orbajseri här i bloggen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply HFS =heterofinastina 14 juni, 2019 at 22:52

  Den måste jag prova. Nån gång när jag har nåt trevligt sällskap att dricka den med 😉

  • Reply tommytott 15 juni, 2019 at 09:11

   FVB = Favvobögen finns här , alltid redo haha! Vi har ju en flaska champagne som ska ner oxå! 😀

   • Reply Hfs 15 juni, 2019 at 14:31

    När har du semester?
    Du måste förresten hinna komma snart, valpisarna flyttar snart

 • Reply Denise Taylor 15 juni, 2019 at 14:08

  Den är god, köpte en flaska för några veckor sen men då var det prideflaggan över hela flaskan 😀

  • Reply tommytott 18 juni, 2019 at 18:43

   Ja den var riktigt god !

 • Reply Hondjuret 16 juni, 2019 at 15:59

  Mer ordbajseri åt folket!! You go! 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.