Livsstil

En dag i taget, att komma tidigt och galna hundar

När man säger saker som kan tolkas så fel.

Onsdag och det känns som jag inte varit hemma något i dag. Och det stämmer ju för jag har ju jobbat och när jag kom hem så var det ju massa ärenden som skulle fixas, jag skulle köpa snus, hämta paket och så skulle det ju fixas med kamphundarna. Men innan jag kunde fixa med hundarna så tog det ju sån tid på posten. Varför ber man inte om hjälp av en kollega när man ser att kön till både spel och posten ökar, alternativ saxar och tar varannan från spel och tobak. När jag tog min kölapp var jag ensam vid posten och det var 1 person före till tobak och spel, men det ökades snabbt och hon tog 7 nummer på tobak och det var sjukt lång kö både till tobak/spel och post. Till slut säger jag, jag vill inte vara otrevlig på något vis, men kan du ta varannan alternativ kalla på en kollega för jag ser att du har det kämpigt.  Hon glodde bara på mig och tillslut 10 nummer senare på tobak och spel så kallar hon på en kollega.

Och tack för alla fina ord och mail om mitt förra inlägg. Jag har sovit så dåligt i natt och i går kväll grät jag som om det inte fanns en morgondag. Trodde aldrig tårarna skulle ta slut.

Idag på jobbet lyxas jag som vanligt med att säga saker som kan tolkas så fel.  Jag försökte skriva ut mitt kommande schema från det  nya schemaläggning systemet men lyckades inte så jag hämtade en av mina kollegor och när jag loggade in sa jag, kolla här så många röda prickar jag har.  Hon svarar, men vad gör du? Och jag svarar, men jag kommer tidigt.

Hon tittar på mig och utbrister : åååååkej, you do you!
Jag skrattar så hela cop hör mig och jag får inte luft, tårarna rinner och jag bara jag menar ju inte så.  Hon sa bara, du kan inte komma ur detta, men det är okej, jag gillar dig ändå Tom Tom haha!

Men nu är jag hemma och hundarna är galna, eller jag får säga så här, Molly är totalt galen. Hon fick inte med sig sin bebis Fjordy i dag och nu jävlar åker han på både stryk och blir sexuellt utsatt av både fuffie och slick haha. Älskade Molly, att mjukisdjur kan vara så jävla viktigt.

Nu  .. bara andas , le och bara vara!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.