Stuglivet

En ny vecka

En ny vecka.

Måndag morgon och en ny vecka. En ny fullproppad vecka är det och även en vecka som jag inte längtar efter, men även påmönstringsveckan kommer ju oavsett om jag vill eller inte, sjömannen ska alltså på jobb igen på onsdag.

I går kväll slocknade vi båda snabbt och självklart var vi ordentligt brända på ryggen och nacken när vi gjorde oss klara för att lägga oss, att vistas ute i trädgården, fixa med pooldäcket och poolen och vara utomhus en hel dag och glömma bort att smörja in ryggarna gör ju att man bränner sig rejält , varje år haha. Jävla amatörer. När ska man lära sig?

Det är magiskt att vakna upp här i stugan och som sjömannen sagt nu ett par dagar, tänk att detta är vårat. Det är ljuvlig att fixa kaffet och sen gå ut på terrassen och dricka morgonkaffet i solen, vattenslangen är i poolen och den ska fyllas det sista och sen ska sjömannen bygga ett nytt litet pumphus under dagen och poolen ska bara värmas upp av solen några dagar och sen är jag så redo att ta årets första dop. Sommaren är verkligen här.

Nu, dricka upp det sista av kaffet och sen försöka snygga till mig lite inför veckans första kvällspass på jobbet. Sen måste jag bege mig in mot stan tidigare i dag, jag har lite paket att hämta som jag vill hämta ut innan jobbet kallar.

Ha en fin måndag – håll avstånd och smörj in er om ni vistas i den magiska solen och värmen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.