Livsstil

Ett dygn kvar, variegerade växter och en helvetes smärta

Alocasia Ninja variegata.

Måndag och det känns som jag blivit överkörd dom har backat tillbaka och kört över mig igen. Jag har sån fruktansvärt värk, främst i höger axel och i armarna. Jag börjar fundera på om min högra axel är mer än fibrovärken, för när jag lyfter armen så vill jag bara slita av armen och axeln.  Dessutom vaknar jag på natten att jag gnyr och ropar att det gör ont, när jag ligger på höger sida och jag som alltid sover på höger sida.. Jag orkar inte detta. På riktigt.

I går gjorde jag inte mycket alls. Det blev promenader med hundarna, en snabb runda till stugan för att hämta en ny plopp till örhänget som jag tydligen tappat.  Visste att jag hade extra i stugan så hämtade hem dom och bytte örhängen.  Annars låg jag mest i soffan och bara vilade kroppen och så plockade jag lite smått, kollade växterna och fotograferade denna skönheten.

Det är bara bita ihop och campa dagen. Det blir en bra dag. Dessutom är det bara ett dygn kvar tills sjömannen mönstrar av och kommer hem igen. Lyckan att veta att jag får hem honom och ha honom hemma i 14 dagar , bara det gör ju att man biter ihop och kör på.  Och kamphundarna gör ju att man både tappar håret men ger än oxå så mycket kärlek, nu på morgonpromenaden så möter vi en familj och barnen är livrädda för hundarna, molly sitter som en surikat fin och tittar på dom och barnen vrålar att hundarna är elaka . Pappan skrattar hysterisk och säger, men hon sitter ju 5 meter i från er och bara tittar. Barnen skriker av rädsla, pappan skrattar hysteriskt och mamman skäller hysteriskt på både barn och pappa.  En händelserik morgonpromenad.

Nu , få i mig första glaset kaffe och sen fylla på kaffet.  Jag ska dra en snabb vals med dammsugaren för period med hundhår överallt har börjat. Det är orimligt hur mycket dessa små hundar kan fälla. Och sen blir det promenad till jobbet, 2 kvällspass väntar.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.