Livsstil

Första .. kaffe!

Först .. kaffe!

Söndag morgon och även fast jag somnade tidigt i går så har jag varit uppe en miljard gånger under natten, det har varit att jag har varit törstig, jag har haft sån jävla värk i lederna, Chanel den gamla damen skulle hel plötligt ut mitt i natten och sen när man väl somnar så vaknar jag av att jag behöver kissa. För i helvete?! Sen fan när jag en gammal gubbe som är värre än åldringarna på boenden?!

Jag fortsatte självklart gubbtrenden och vaknade kl 06 och kände bara att jag ville dra täcket över huvudet gråta av trötthet och somna om. Jag gjorde inget av det mer än att somna om till kl 7. Det blev morgonmys med pussar från Molly medans tanten sov vidare, jag scrollade på  mobilen och sen började kaffetarmen vråla och jag var kissig igen haha!

Söndag och jag har inga större planer alls för dagen, mer än att plocka fram kyckling kebabspett från frysen som ska bli dagens middag. Jag ska fixa lite mer med växterna, en maskin med tvätt ska köras i gång och dammsugaren ska få dra över lägenheten och förhoppningsvis håller vädret sig i hyfsat tillstånd så jag kan ge mig ut på ännu en promenad i dag. Dom här promenaderna är något jag denna veckan verkligen har uppskattat, röra på sig och rensa tankarna. Det blir en bra dag och sista lediga dagen innan jag ska kicka i gång min helvetes vecka med kvällspass varje jävla pass jag jobbar denna veckan men det bästa av allt är att det är avmönstringsvecka för sjömannen och han kommer äntligen hem igen.

Kamphundarna är rastade, men innan jag tar tag och fångar dagen så förts .. Kaffe!

Vad har ni för söndagsplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.