Livsstil

Förvirrad, pw och fotbollshuliganer

En sen middag.

I dag försov jag mig och jävlar i mig vilken fart det blev på stjärtisen.  Jag stressade som fan till jobbet i Trelleborg och ni kan ju bara ana hur många könsord och massa nya fula ord jag kom på, helvetes-jävla-pendlar-röv var ett av dom jag kom på. Väl framme på jobbet så funderar kollegorna på varför jag stressade och lät helt panikslagen när jag ringde, för väl på plats strax efter 07 så säger dom – du ska ju på utbildning i dag och den börjar ju inte först kl 9.  Men för fan, hade man varit senil i benen så hade jag garanterat sprungit ihjäl mig.

Väl hemma efter jobbet så har jag varit på promenad med kamphunden, jag har fixat 2 nya matlådor och sen fick jag på mig träningskläderna och tog dammsugaren bort till gamla lägenheten och började städa av, jag hann med sovrummet och påbörjade toaletten. Jag fick tips om en bra städfirma som tydligen är grym men efter lite funderande så känner jag att utgifterna är tillräckliga med i med att vi haft dubbla hyror även denna månaden, så jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och flyttstäda själv. Och att städa en lägenhet från 1800-talet frös ihjäl är absolut inte roligt och ännu mindre roligt blir det när man vet att MKB kommer måla om och byta golven i vissa rum och vi ändå måste göra en total grundlig flyttstäd, även i de rum som det ska målas om och läggas nya golv ..?

Jaja .. syrran hörde av sig och jag kunde avbryta städningen för en pw i pildammsparken , där det var maximalt med folk. Bland annat för att våren har hittat hit ordentligt med 17 grader ute och att Malmö FF har hemma premiär mot AIK ikväll. Det var poliser överallt, och det 7 dubbla med fotbollshuliganer <–  AIK are som gick runt och vrålade och beter sig hemskt. Det halades fram krigare i var och varannan buske och dom ropade fula ord när dom såg någon himmelsblå supporter.

Och nu har jag parkerat gumpen i soffan efter en dusch, värmt på lite mat och nu slappar vi bara. I morgon börjar jag utbildningen dag 2 kl 9, så jag får lite sovmorgon.  Veckans första träningspass är avklarat och jag är lite stolt över mig att jag stod emot sötsakerna som bjöds till eftermiddagskaffet.

Föresten, jag behöver tips och råd från er nu. Jag har börjat tappa skin och flagna på fingrarna och i handflatan av oklar anledning. Det är hemskt och jag tycker det är rätt snuskigt och önskar att bli av med det. Jag smörjer in både med olja till kvällen och en fet kräm flera gånger under dagen. Men så har jag ju ett jobb där man tvättar händerna och spritar ofta och det blir ju inte bättre att jag även på kvällarna nu kommer ha blöta händer pga flyttstädningen. Vet du någon grym handcreme som kan hjälpa mig? Eller annat husmors-knep? Hit me up i en kommentar. I need help.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Camilla 9 april, 2018 at 20:22

  Aloe Vera gel. Tror märket heter forever och dom har en flygande fågel som logga. Jag är säker på att den kan hjälpa dig.

  • Reply tommytott 10 april, 2018 at 18:23

   Tack för tipset! 🙂

 • Reply Marie Jensen 11 april, 2018 at 07:39

  Locobase repair är super.. finns på apoteken

  • Reply tommytott 11 april, 2018 at 16:49

   Tack för tipset!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.