Livsstil

Fredagsfeeling, skumnisse och en hejdundrande burgartallrik

Fredagsfeeling!

Herrejävlar vad trött jag var i dag när klockan ringde. Det blev heldag på jobb i går och i dag ett tidigt morgonpass. Jag var så jävla trött men vaknade med ett mentalt stört leende, det är ju fredag, jag slutade “tidigt” och jag har en ledig helg framför mig med sjöhunken och kamphundarna. Drömmen.

Jag hann i från i jobb samtidigt som sjömannen kom med bussen för bussbyte vid mobila. Han hade läkarbesök inbokat så jag hoppade på bussen med honom, sällskapade och sen blev det ett stopp på Kronprinsen för att handla till dagens hejdundrande burgartallrik som sjömannen och även jag är sugen på. En redig fredags middag.

Vi är nu hemma, kamphundarna är rastade och jag har knäckt mig en Nocco “skumnisse”. Nocco är fan livets dryck efter kaffe.  Vi närmar oss julen och skumnisse och skumtomte är på återbesök och det är vi alla nocco fantaster glada för. Vårt Ica hade billiga flak med nocco tidigare och jag passade på att köpa ett flak.  Av skumnisse och skumtomte så är skumtomte favoriten, men den fanns inte så det fick bli några burkar skumnisse och resten den stora favoriten Romonade. DRÖMMEN!

Nu har jag tänt en miljard ljus, musiken strålar ur datorn och fredagsfeelingen har verkligen infunnit sig. Jag har en magisk utsikt från min soffa nämligen, sjömannen och kamphundarna. Denna helgen kommer bestå av bara massa mys , kanske en runda till stugan och så bara slappa och mysa. Sista dagarna sjömannen är hemma innan det är tid för honom att återgå till de sju haven igen. Veckorna när han är hemma går alldeles för fort!

Föresten, har ni fyndat något på Black friday? Här har inte shoppats något alls.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.