Stuglivet

Fullt ös, vacker bukett och så jävla klantig

När huvudet är dumt får kroppen lida.

Denna ledigheten alltså, som jag har njutit och som kroppen har fått jobbat. Det har varit konstant jobbande i trädgården, bärande av ca 800l jord på 2 dagar, vi har skruvat, vi har grävt och vi har planterat.  Vi har färdigställt 2 hemmabyggda växthus till tomatplantorna, allt av återbruk vilket är helt magiskt.

I förrgår köpte vi 8 säckar jord men jag fick köra och köpa 12 säckar till i går eftersom det inte räckte, det går åt massor med jord i odlingslådor och dessutom skulle jag ju plantera ut alla Dahlia knölar och det går ju en hel del jord i de krukorna.

Buketten i bild fick vi i går av Alexandra, helt magiskt. Och i går kväll när dom gått hem så tog jag med mig en spade och skulle gå iväg och gräva upp ett par perenna växter, jag vet inte vad dom heter, men dom är fina och dom finns i en skogsdunge, det var någon annan som varit före mig men det var några kvar. När jag är färdig så slår jag en sån praktvurpa, skrapar upp benet och slår i sidan av magen ordentligt och har så fruktansvärt ont i dag, skrapsår på benet och på magen. Mobilen flög sin väg, spaden flög och jag flög haha. Snacka om karma för att jag inte åkte och köpte  haha!

Jag har varit ledig sedan i fredags och i dag är sista dagen. I kväll ska jag packa , för i morgon ska jag hämta upp bästa heterofinastina och så ska vi köra till Höör för 2 dagars seminarium för alla instruktörer.  Det ser jag fram emot!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.