Stuglivet

Han är hemma, uppdatering på läckan och en god gärning

Half human – half coffee

I går gick jag av mina nattpass och körde och hämtade kamphunden och tvätten och sen körde vi hem till lägenheten och tvättade.  Jag slumrade till på soffan i 20 minuter, men annars ingen sömn efter nattpasset så jag somnade innan kl 21 i går kväll.

Hur går det med vattenläckan i lägenheten? 
När jag kom hem till lägenheten i går så hittade jag en lapp i brevlådan med uppdatering om läckan. Dom gjorde ju en reliening förra veckan i 2 dagar och tydligen efter den nya så upptäckte dom fler läckor i rören så dom ska göra ännu en åtgärd den 30/9. Jag är så jävla trött på denna skiten och jag hoppas fan Stena fastigheter kompenserar oss ordentligt när detta är fixat.

Alla tåg var inställda från Köpenhamn till Malmö i går när sjömannen landat med flyget, så han och 3 andra svenskar delade på en taxi för att komma över bron, det var nämligen någon som gick på spåret så alla tåg var inställda. När jag och kamphunden hämtade dom vid Hyllie, så var det en tjej med ett barn som troligen skulle missa tåget till Göteborg, då hon inte skulle hinna dit med bussen eller nästa tåg och det tog tid för taxi att komma så jag och sjömannen gjorde en god gärning och sa, lasta in, montera bilbarnstol så kör vi er.  Katarina var supertrevlig, vi bytte nummer och åker vi till Göteborg blir det häng med middag med Katarina. Ibland måste man ställa upp för andra och göra en god gärning.

Vi lämnade Alexandra med dotter och körde mot Malmö och Almåsa igen. Vi kollade på varandra och sjömannen sa, vi kör McDonalds till middag eftersom vi kommer hem senare än planerat. Tryckte i maten i huvudet när vi kom till stugan, rastade kamphunden och när klockan var 19 så låg vi båda i sängen, startade tv´n och den där jävla tvålen tappades fan inte av någon. För strax efter 20 så sa jag godnatt och slocknade haha. Välkommen hem sjömannen haha!

Nu , kaffe och om en stund kommer Annica och hämtar sina växter som jag har varit fosterfarsa till. Hon har fått tillgång till sitt hus nu så nu ska dom flytta hem.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.