Livsstil

Intensiv vecka, ornament och låt jobbhelgen börja

Ett besök på Ornament Malmö.

Hej torsdag och hej stressig morgon. Gissa om det jag var orolig för hände? Jag slocknade i soffan i går kväll efter 1.5 timmas sömn efter nattjobbet och sen vaknar jag vid 01 och lägger mig i sängen, dubbelkollar så jag har ställt larmen ( 3 miljarder larm ) och det har jag ju så klart. Men det jag var orolig för hände  .. och jag vaknar i vanlig ordning alldeles för sent med mobilen i handen på magen kl 10:10 ?! Vad är det för fel på mig ?! Stressens mamma. Ut med hunden med tandborsten i flabben, raggar duschar och sen iväg. Jag hade nämligen tid på Ornament studio i dag och jag var helt säker på att jag skulle komma försent och det hade ju varit pinsamt, men jag hann .. som alltid. Varför oroar jag mig?

Ett grymt möte på ornament och nytt kroppsbesmyckning. Helvete vad ont det gjorde och den som säger att det inte gör ont att pierca näsvingen borde båxas i huvudet alltså haha.  Väl hemma igen så fick kamphunden sig en riktigt lång promenad och självklart är det magiskt väder när jag ska behöva försöka sova i eftermiddag, det slår tamefan aldrig fel.

Det är en intensiv jobbvecka denna veckan. Jag gick på mina nätter i måndags och gick av igår. I dag kör jag ett extra nattpass och därmed kickar jag i gång helgens arbete på en torsdag.   Det blir bra, skönt att jobba mer när sjömannen är på jobb för då går tiden så mycket fortare, men innan jag ska försöka sova lite så ska jag försöka beta av min lilla to do list:

– Damma.
– Dammsuga
– Köra i gång en maskin med tvätt
– Gå igenom mailen
– Rasta kamphunden ordentligt.
– Mäta fuktigheten i krukorna hos aroiderna för att se om jag behöver vattna.

Och det bästa av allt , jag ska göra hemmagjord kebab till middag även i dag. Vi käkade det här om dagen jag och sjömannen och vi köpte ny kebabsås. Rekommenderas. Så när jag kollade frysen såg jag att vi har kebabkött och pommes hemma, så i dag ska jag testa ännu en ny kebabsås. Eller om jag kör med alla 3 såser, jag är ju en såsig kille alltså. Mer sås till folket haha.

Men nu .. en kopp kaffe till och sen köra i gång på riktigt, nu när pulsen lagt sig efter morgonens stress haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.