Livsstil

Kaffe intravenöst, växtpaket och vem fan försöker ta sig in ?!

När man behöver kaffe intravenöst.

Hur i helvete gick denna natten så snabbt?  Jag är så brutalt trött så det är fan inte sant, av olika anledningar. I går precis när jag ska gå till jobbet så får jag avisering om att mitt paket med växter som jag vann på en auktion fanns att hämta, så jag vände och hämtade bilen så jag kunde hämta ut paketet redan i går, dum som jag var, för tror ni jag kunde låta paketet ligga på köksbordet tills jag vaknade i dag ? haha .. inte alls faktiskt. Jag är en idiot.

Jag hade ju hoppas att de skulle skickas i de krukor som på auktionen och var det lite växter? nej det var ett 10 tal och självklart blev det jord överallt och jag behövde plocka fram mina krukor, min jordblandning och plantera om en annan växt till annan kruka för jag behövde den hydroponiska krukan till en av växterna i paketet.  Det var jord i hela lägenheten. Sen ställde jag några av växterna i fönstret i sovrummet och letade en lång  lampsladd som jag var säker på att vi hade hemma så jag kunde montera och sätta i en växtlampa ovanför, men sladden finns nog i stugan.  Det blev jord överallt och jag behövde ju självklart städa upp efter all plantering.  Och om jag var nöjd över växterna? Både ja och nej, jag tyckte det lästes upp fler rariteter och de såg ut att vara i bättre kvalitet än var de var, men hej .. de kommer bli snyggare här hemma hoppas jag.

Jag har sovit sådär i natt.  Vaknade av att hundarna skäller som en galning, Molly flyger ner från sängen och ställer sig vid ytterdörren och skäller som fan och det låter som att någon försöker låsa upp dörren och när jag drar i handtaget så hör jag igen att någon springer i trapphuset. Detta är andra gången denna vecka som detta sker , första gången var i onsdags på kvällen och nu händer det även i natt. Jag höll på skita ner mig och hade av förklariga skäl svårt att somna om, men somnade om. Så i dag behöver jag kaffe intravenöst och hoppas på en lugn kväll på jobbet.

Happy lördag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.