Livsstil

Kocklagade matlådor, intensiv jobbvecka och längtan

 I betalt samarbete med  | Svarta Lådan. 

Svarta lådan – kocklagad mat hem till dörren.

Herregud, det är redan torsdag och jag har nu jobbat 7 dagar i rad och laddar upp med svingod mat från Svarta Lådan och laddar upp för min 7:e natt i rad. Jag vet det är helt galet, men i morgon kl 07:11 tar jag helg vilket jag ser så fruktansvärt mycket fram emot haha.  En helg som jag ska fokusera på hemmet, kamphuden och återhämtning och barnkalas.

Jag har just nu ett grymt samarbete på instagram och för er som inte följer mig där ( @tommytott ) så tänker jag att även fast det inte är något som ingår i samarbete så väljer jag att lägga upp samarbetet här med och berätta om det magiska samarbete som jag tycker även ni följare här kan få ta del av.

Jag har fått hem hälsosam kocklagade matlådor och mellanmål direkt till dörren. Gluten och laktosfri mat som är tillagade från fina råvaror. Jag som hatar att laga mat till mig själv när sjömannen är iväg till sjöss tycker detta är ett grymt koncept, att värma på och slippa laga maten själv och att jag dessutom får i mig hälsosam mat som gör att jag orkar med både jobb och en aktiv fritid.  Uppger ni koden Tommy20 så får ni 20% på första beställningen hos Svarta Lådan

Utöver att jag har en intensiv jobbvecka så mår jag bra, kanske lite trött just nu men jag mår bra. Värken är under kontroll, dom har både i går och i dag tagit in ett nytt företag för att försöka få ordning på läckan som förra företaget inte kunde fixa på fyra försök, så vatten och avlopp har vi inte fått använda varken i går eller i dag till kl 16. Med det nya företaget så möttes jag av en mekanisk doft när jag vaknade i går och även idag, det luktar mest inne på toaletten så jag antar att dom kan sin sak haha. Men jag ler och mår bra och kniper hårt med gumpalallan att läckan lagas så att fläkten och avfuktare kan plockas bort och att dom kan komma och återställa skadan i både kök och badrum så vi kan ställa tillbaka allt och börja leva ett liv .. som alla andra, i en städad lägenhet med inte svintorr luft.

Nu , musik , falsksång och dusch innan jag ger mig iväg på jobb för sista nattpasset!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.