Livsstil

Krispig tisdagsmorgon

En krispig Tisdagsmorgon.

Jag somnade tidigt i går och jag som ofta brukar ligga i sängen och snurra, scrolla på mobilen och snurra lite till innan jag somnar men i går slocknade jag mer eller mindre inom 30 min efter jag lagt mig haha. Vaknar upp vid 06 och kan inte somna om, halsen kändes som en öken och ömmade rejält. Fördelningstiderna är ju fan vidriga.  Jag kollade telefonen, såg att flera i skåne skrivit att det var 2+ ute och därmed log jag mitt mentalt störta leende och tänkte det blir kanske en lite längre promenad på morgonen med hundarna och inte så kallt, men helvete så krispigt det är ute alltså.

Inga jävla 2+ här i Malmö inte, här ligger det just nu på 0 gradigt och även hundarna tyckte uppenbart att det var krispigt ute för i dag kissade båda snabbt flera gånger och skickade ut bruno på gräsmattan snabbare än vad dom någonsin har gjort haha.

Det blir en lugn tisdag. Plocka lite här hemma, köra i gång lite tvätt , promenader med hundarna och förhoppningsvis kommer mitt paket med nyckelband som jag och 2 kollegor beställde till jobbet. Min har jag slitit sönder i en dörr så jag behövde ett nytt. Jag hade ju tidigare planerat att jag skulle gymma både i dag och i morgon då jag är fri från jobbet, men nu när någon spridit förkylningsvirus över mig så får jag väl bara, om kroppen orkar försöka komma ut på en lugn promenad för att få lite steg och stänga träningsringen på klockan. Applewatch i all ära, men det blir ju oxå ett lite tvång att man ska stänga samtliga ringar för välbefinnande, både att man ska upp och röra på sig 1 gång i timman, 30 min träningsringen och så kaloriringen haha. För övrigt så behöver jag städa den där extremt skitiga spegeln haha!

Hur har ni det? Har ni klarat er från förkylningar?
Nu morgonkaffet i soffan och kolla vad som hänt i världen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.