Livsstil

Kvällsvecka, en bra helg och tappatvålen veckan är här

Avmönstringsveckan är här.

Hej måndag och hej tidig morgon. Jag vaknade vid 06 men vägrade kliva upp och låg kvar i sängen och drog oss. En ny vecka och denna veckan är det bara kvällspass hela veckan och suger verkligen, det känns som man inte gör annat än bara jobba och sova?! För man hinner ju inte göra så mycket innan jobbet ändå, så ja .. både en positiv och en negativ vecka detta haha!

Shit vilken produktiv och aktiv helg jag har haft. Det har varit både stugfix, långa promenader och även tid för att att verkligen googla vad egentligen detta med FODMAP är och hela denna veckan har jag ätit enligt FODMAP, uteslutit råvaror som gör att min IBS mage kan reagera, få i mig mer vatten och motion och allt detta har hela helgen bestått av. Magen känns lite lugnare vilket gör stor skillnad, jag har somnat snabbare på kvällarna för att jag inte bara legat i soffan och degat och klagat på att jag inte har tid till träning haha!

I går var det kaos här utanför.  MFF spelade mot något lag om guldplatsen och att bo 3 min promenad från Eleda stadion har ju sina nackdelar när det är så stor grej att spela om, för det blir total kaos här utanför, massor av poliser , avspärrningar, arga bilister som inte kan köra som vanligt och aldrig någonsin är det så mycket bilar parkerade här som just när det är match haha.  Och om det var festlighet? Det var det haha. Jag gick upp till Wanda på 8:e våningen bara för att kunna se till stadion bättre. Grattis MFF , jag har noll intresse i sporten men självklart glad för MFF och dess supportrars glädje. Dessutom när motståndarlagets supportrar kom med flera bussar var det ljud i källan och glädje .. det var det inte när dom eskorterades av poliserna ur Malmö haha.

Så ja, i dag är det nog många som ligger bakfulla och kanske inte lika glada som i går och i natt haha.
En ny vecka, sjömannen mönstrar av och kommer äntligen hem. Tappa tvålen veckan är äntligen här och ingen är gladare än jag över att få hem sjöhunken igen. Nu är jag trött på ensamheten här hemma.

Ha en fin Måndag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.