Livsstil

Ledighet, jag är utsatt och ska vi flytta?

Ledigheten fortsätter.

Ännu en ny dag, torsdag dessutom. Det känns som dagarna bara springer iväg och ledigheten den fortsätter. Visst är det skönt, men jag ska ärligt säga att jag önskade ju att sjömannen var hemma för att ha semester och ledighet är ju skönt, men jag börjar bli smått uttråkad  … redan. Fruktansvärt haha.

Vi börjar morgonen med att jag blir nerspydd av Chanel.  Hon har en tendens att efter nattens sömn att hon bäljer i sig mer vatten än vad hennes lilla mage klarar av och när jag lyfter upp henne så kaskadkräkte hon ner min hand, min arm, kopplet och golvet. Verkligen en mysig och härlig morgon.   Vi tog oss tillslut ut i kylan och i natt har det tydligen snöat, för det låg lite snö här och var , men det är ju inget som stannar som tur är.

Jag är en utsatt man på flera sett.  Kaffet är fixat och hundarna har fått mat och ätit och Molly är en speciell hund kan man säga, efter att hon har ätit får hon ett ryck och så tar hon sin favoritnalle, slickar, biter och kastar runt med den och sen tar hon tag i den och får ett ryck och hoppar upp i sängen och utför sin aktivitet.. på min kudde. Hon kastar runt med den jävla nallen och sen drar hon runt på min kudde och sen jävlar dunkar hon på nallen … på min kudde. Ditt svin.  Ett beteende som vi försöker jobba bort …eller få henne att ta sjömannens kudde istället haha.

Ska vi flytta?

Vi har ju under de senaste veckorna köpt lite nya möbler i köket, gjort oss av med både stolar, bord och även lampor i sovrummet. Sjömannen röjde på balkongen, vi slängde massa skit där ifrån, sen rensade vi skåp i köket innan han drog till sjöss. Så man kan nästa tro att vi ska flytta, men det ska vi inte vi har bara kommit in i en fas där vi är så trött på att det är oordning och att vi har så mycket skit samlat, som vi inte använder. Så vad gör jag på min semester? Jo jag går mina dagliga promenader, försöker få i mig minst 2 liter vatten och så röjer jag här hemma.  I går rensade jag ut ännu ett skåp i köket och slängde massa gamla kosttillskott och annat skit som vi inte använder.  Jag har försökt komma ut och röra på mig varje dag och vill fortsätta med det, värken i speciellt mina ben är just nu ingen sexuell upplevelse.   Så nej , det är ingen flytt på gång, utan det är bara det att vi vill rensa upp, göra oss av med saker som vi inte använt på länge, rensa ut bland kläder, få ordning och en mer överskådlig blick på vad man har. Dessutom, varför har vi sparat på alla kartongen som kommit i paket? Till vilken nytta?  Och visst fan är det skönt när man öppnar ett skåp och ser vad man har i stället för att fundera på vart i röran just den saken är.

Så nu ska jag skälla på Molly, dricka mitt kaffe och så hoppas vi att det blir lite behagligare temperatur ute så jag under dagen kan snöra på mig promenadskorna, koppla på headsetet och gå ut och gå. Men först, kaffe .. i mängder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eva wiberg 19 januari, 2023 at 12:00

  Åkte båten från Hirthals -Bergen i förrgår och tänkte på dig och din sjöman. Men jag är dålig på att känna igen folk så jag tror inte jag såg honom. Eller så var jag bars inte på samma båt som han 😄. Ha en fin dag ❤️

  • Reply tommytott 19 januari, 2023 at 16:22

   Åh vad roligt.
   Han seglar ju den turen, men båten han jobbar på ligger just nu i dock så just nu seglar bara ett av deras fartyg så sjömannen var inom ombord på båten du seglade med! Ha en fin dag du med! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.