Livsstil

Livs uppdatering

Livs uppdatering.

Fredag och sommarn har gjort en comeback. Livet rullar på i 190 och vi har fått nytt schema på jobbet som jag helt ärligt känner är sisådär men det är ju bara att försöka göra det bästa av situationen.  Jag har jobb helg och ska nu jobba kväll hela helgen så det blir ju inte mycket till helg mer än att man tillägnar hela helgen till jobbet.

Sjömannen är på jobb, kamphundarna hänger med och Chanel är inne i en period där hon ska följa varenda steg jag tar. Går jag på toaletten så hör jag snart någon hoppa ner från soffan och sätter sig utanför toalettdörren och när man sitter i soffan så kan hon inte ligga själv i en soffa utan hon ska helst försöka krypa innanför skinnet på en. Mysigt, men även fruktansvärt irriterande, speciellt när det är varmt och man svettas och så ska hunden ligga så nära som det bara går.

Vi har för övrigt börjat höst-fixandet vid stugan. Det har klippts buskar, det har rensats upp med att slänga grenar, vi har gjort oss av med våran extra vattentank och rensat upp bakom stugan. Vi har målat om i sovrummet och det lilla rummet i stugan och vi har fixat en panelvägg i köket som det är lite detaljer som ska hittas för att det ska bli perfekt. När sjömannen kommer hem ska vi tömma spabadet och fortsätta med höstfixandet.

Vi är mer hemma i lägenheten och här hemma storstädas det, rensas och det fixas massor med växterna. Jag väntar på ett paket med växter och jag har en del jobb i sociala medier som tar mycket av tiden, jag ligger efter med redigering av bröllopsfoton pga av att min redigeringsprogram strular. Livet rullar verkligen på i 190 och det är ju härligt, men jag kan oxå säga att jag känner mig lite stressad över allt som behöver fixas med att hinna med ordinarie jobb, socialamedie jobb och så redigerings jobb, där emellan ska man ju tillåta sig att bara vara, hinna med hem, stuga och hundar och sig själv haha .

Men jag känner mig ändå glad och tillfreds med livet även om det hänt saker som känns tufft.
Jag har nu under morgonen försökt komma i kontakt med företag eftersom jag letat växtnäring och beställde i går men råkade beställa fel och försökt annullera den ordern, men nu fick jag besked att det inte går då den redan är skickad. Jaja, nu får jag hem 2 olika näringar vilket i sig inte gör något, men det är ju lite surt när jag köpte en sort i går och behövde hydroponisk näring. Men nu kan jag ju inte säga att jag inte har växtnäring haha.

Så ja .. livet rullar på för fullt och jag ska nu fixa lite smått här hemma innan det är tid att bege sig till jobbet och påbörja helgens arbete.

Hur har ni det i livet?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.