Stuglivet

Magisk kväll

Bubbel och jobb på terrassen.

Denna fredagen alltså, vart tog den vägen?
Jag och kamphunden körde hem till lägenheten och började tvätta, en maskin klar och kastade in den i torktumlaren och körde i gång en till. Vips så gick strömmen. Letade upp säkringarna och tryckte upp knappen och körde i gång det igen och vips så gick strömmen. Det fungerade inte med att köra både avfuktare, fläkt, tvättmaskin och torktumlare. Så ja det fick bli att jag hängde upp tvätten här i stugan istället.  Och det tog så mycket längre tid än planerat.

Sen ringer Thea på facetime och vill att jag ska komma till henne och äta middag. Självklart vrålar jag, jag tar med mig Chippa. Mysig middag och lekstund hos morbrors favorit. Supermysigt och god mat och så härligt att hon är så glad för oss nu och inte så blyg.

Nu är vi tillbaka till stugan jag och kamphunden och bara koppla av. Om en stund blir det vattna alla rosor och andra blommor och sen blir det att krypa in i stugan och sitta en stund i soffan innan det är tid att lägga sig, jag har dessutom renbäddat i sängen och det där med att renbädda en säng med 2 tyngd täcken – det är fan värre än ett gympass.  En bra fredag och strålande sol ikväll!

Njut av kvällen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.