Foto

Malmö raceway

Malmö raceway.

Igår kväll skrev Lizette och hörde om jag ville hänga med henne och Mattias till hamnen och kolla på Malmö raceway. Självklart hängde jag med då det är lite av en aktivitet som vi annars inte går på. Jag var där för väldigt, väldigt många år sedan och träffade en gammal klasskamrat från norr men sedan dess har jag inte varit där.  Massor med folk, sinnesjukt mycket bilar och doften av bränt gummi spred sig över hela hamnen haha. Självklart var Mr Nikon med och jag önskar jag kunde hitta min blixt , hade ett bättre objektiv för nu när det blev mörkare så märktes det ännu mer hur kasst objektivet är och att den absolut inte fokuserar rätt och optimalt. Dessutom önskar jag att jag hade bättre plats för fotografering.

Söndag och ledigheten går mot sitt slut.

Söndag och vi låg ännu en morgon och drog oss i sängen. Upp för att utfodra kamphunden och sen promenad och i dag fick jag mig ett gott skratt. Chanel är helt besatt av en pudel som bor några trappor bort, Dino. Vi möter dom på promenaden och Chanel får ett ryck av lycka. Det är fantastiskt att se hur lycklig hon blir av en annan hund och ja, det är lite ovanligt för häxan surtant är ju inte speciellt glad i andra hundar, dom är väl utvalda av henne.

Ledigheten går mot sitt slut. Vart tog denna helgen vägen? Igår kväll hoppades jag på strandväder, men det är lite för mycket moln för det och det är väl lika bra för jag behöver verkligen ta hand om hemmet. Tvätta, dammsuga, skulle behöva köra iväg och slänga våran stora kartong från tv, plocka i ordning i köket och försöka få lite ordning här hemma inför kommande arbetsvecka så att jag slipper hålla på städa efter jobbet varje dag. Så det får bli dagens agenda i kombination med vila, jag har en sjuk träningsvärk och lust att träna, men jag tror det blir en vilo dag.. bara tror.  Dessutom, nu är det nedräkning, på onsdag kommer sjömannen äntligen hem igen. Som vi längtar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 20 augusti, 2017 at 14:05

  Så kul att Chanel lever upp av att träffa Dino! Har ni inte funderat på att skaffa en liten kompis till henne?
  Jättefin ny header du har skaffat!

  • Reply tommytott 20 augusti, 2017 at 18:39

   Tack så jätte mycket för kommentaren och de fina orden om min nya header.
   Visst är det härligt att Chanel lever upp när hon ser andra hundar som hon gillar. Vi har funderat fram och tillbaka gällande en ny hund, men just nu känner vi att tiden inte räcker till med en hund till. Sjömannen kommer jobba mer nu framöver i perioder så det känns just nu inte aktuellt.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.