Krönika/åsikter/ tankar

När det skiter sig

| I samarbete med  hittasmslån

När livet skiter sig.

Oavsett hur sparsam du är, hur mycket pengar du lägger undan varje månad för att du ska ha dig en buffert i fall något händer, så vet vi alla att ibland kan livet skita sig totalt och det inte alls blir som man tänk, besparingarna räcker inte till och du känner bara att du skulle behöva det där extra pengarna för att du ska komma på fötterna igen.

I sverige i dag finns det massor med förmedlingar som erbjuder olika låneerbjudanden och självklart så kan du HittaSMSLån bara med en enkel sökning.  I Sverige är det i dag tabu att prata högt om att livet har skitit sig och att man behöver extra hjälp. Det är inget att skämmas över, alla kan vi hamna där någon gång i livet, även fast jag inte önskar att någon ska behöva ta ett lån för att man ska komma på fötter igen.

Det finns massor med alternativ hur man kan få hjälp , du kan så klart ta från bufferten du har sprit ihop, har du någon i familjen om du känner dig trygg med att berätta hur det ser ut och vad som har hänt? Ibland krävs det att man tar mod till sig, att berätta för någon att det har skitit sig och att du har hamnat i en ekonomisk knipa är något man inte alls vill ska hända och ännu svårare är det att berätta att man hamnat i en. Jag är ingen som förespråkar sms lån, men jag vill med detta inlägg poängtera att ibland kan vi alla hamna i skiten och då finns det massor med erbjudanden som kanske kan hjälpa dig att komma på fötter igen. Det viktiga är oavsett vilket lån du tar, om du tar ett lån via en förmedlare eller om du lånar av en nära vän så är det viktigt att det görs ett återbetalningsplan som du kan hålla och där ni båda parter känner att ni kan vara trygga i att du kommer klara av att betala tillbaka den summa som du lånat, för att komma på fötter igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.