Livsstil

Överkörd, haschtrappen och krukjakt

Strålande blå sol och ledighet.

Jag kände mig överkörd i morse när klockan ringde för inte ska ni tro att jag fick sova ut helt och hållet i dag, nej har man inte gjort det på 8 dagar så kan man väl lika väl fortsätta ett par dagar till. När larmet ringde i morse ville jag kväva mig själv med kudden , men det var ju inget alternativ och fulgråta var inte heller något alternativ. För hundarna skulle ut , kaffet skulle fixas och på pricken ringer fläktsnubben på dörren.  Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv varit med om en hantverkare som snackade både på in och ut andningen, det var växter, koloni, klostergården i lund ( för jag har fan ingen aning om vad det är ) men jag hummade med och svarade sporadiskt. Fläkten lagades efter 40 min haha!

Kl 10 var jag i bilen och jakten på nya krukor och jord påbörjades. För att kunna plantera om tomatplantorna som verkligen behöver planteras om.  Trädgårdspaletten säljer ut billiga, men där var dom både trasiga och så jävla skitiga, satt ihop och jag kände detta orkar jag inte med, en runda på biltema, rusta, plantagen och jag hittade inte krukorna jag sökte, så jag suckade och körde hem och beställde hem helt nya i stället. Så jävla mycket smidigare än denna jakten haha!

Jag gav mig iväg till staffanstorp nu ikväll för att kolla en sista gång efter jord och kanske kunde hitta krukor ändå, men inga krukor och då ingen mening att köpa jord så jag körde hem igen. 40 min till Staffanstorp pga köer och 40 min hem pga köer och när jag väl kommer hem så är det som att gå in i ett moln av hasch-rök ?! Välkommen till hasch-trappen ?! haha!

Jag har tänt ett ljus, rastat kamphundarna och lagat middag trots att jag inte är så hungrig. Men mat ska ju vara bra, jag är sinnesjukt trött, utfodrat kamphundarna och vattnat typ en miljon växter och odlingar. Det blir en lugn kväll i soffan, utan människor och bara galna kamphundar, fulsjunga till spotify och försöka hitta orken att trimma skägget så jag inte ser ut som en skogsmulle och så blir det en dusch och en tidig säng.  I morgon är det tid för jobb igen.

Hur har ni det?  Jobbar ni eller har ni tagit ledigt denna påskvecka?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.