Livsstil

Söndag, jul firande och tusen tusen tack

Fjärde advent.

Wow, wow wow wow, vilken respons på mitt förra inlägg om att jag tillbaka. Alla kommentarer på bloggens facebooksida, kommentar här och privata meddelanden gör mig varm ända in i hjärteroten. Tack, verkligen tack!

I dag är det fjärde advent, söndag och vi har haft min älskade lillasyster med hennes lilla fina familj på ett litet julfirande med en stor brunch med diverse pålägg man kunde välja mellan. Sen ville Thea och Charlie lämna julklappen till mig och Ronny och självklart skulle de små liven få varsin julklapp oxå.  Var så mysigt att ses dagarna innan jul och innan Lizette, Mattias och Barnen sätter sig på tåget och åker till Norge och norr för julfirande och nyårsfirande.

Efter det har vi varit i stugan en runda , handlade lite och sen har vi legat i sängen och kollat på serie. En lugn och skön söndag eftermiddag och kväll. Nu har jag tänt massor med ljus och bara sitter i soffan och är innan vi ska ringa och beställa pizza, det är en sån söndag.  Resten av kvällen kommer spenderas i soffan och ladda upp för julveckan, som innehåller så mycket känslor men även jobb.  Att jobba ännu en jul är dubbla känslor, både bra och fruktansvärt jävla vidrigt.  Skönt att kunna fokusera på annat men även fruktansvärt vidrigt att jag väljer att jobba julen och trycka bort känslorna och tankarna.   Men det blir bra.

 

Glad trevlig advent och söndag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.