Livsstil

Stugsäsongen är över, blodiga bindor och fredagskväll

Trevlig helg.

Hoppsan .. här har det eka tomt och det är för att livet har fått i 190.
Säsongen i stugan är nu över, vattnet är avstängt och vi fick nämligen en överraskning där någon tyckte att vår ena parkeringsplats vid stugan var en återvinningsstation och varken kommunen eller föreningen ansåg att dom skulle hjälpa till med detta, så under Halloween helgen fick jag och sjömannen ta tag i det och om ni andra påstår att ni hade halloween så ska jag tala om för er att vi tog både i rutten mat, blodiga bindor och andra vuxna människors otvättade trosor och kalsonger. Verkligen super mysigt, verkligen.

Sjömannen har mönstrat på och är ute på de sju haven igen och jag har fullspäckat med jobb.
Det är fredag och jag har en ledig kväll och den spenderar jag med en date med tvättmaskinen, mysa med hundarna, fulsjunga till Lucianoz och ska tända massa ljus och bara mysa med hundarna. Jag känner inte för att göra något alls eller umgås med någon alls i dag, utan bara vara hemma och mysa med kamphundarna med tända ljus och bara vara samt att ladda upp för kvällspass på jobb hela helgen.  Så det blir perfekt med tända ljus, chips och mysa ner mig i soffan med kamphundarna och försöka hålla mig borta från sängen och se Idol.

Det blir en match för denna farbror att hålla mig uppe och inte lägga mig kl 19 , men det känns jävligt lockande ska jag tala om för er haha!

Så jag lever, har hälsan i behåll, det har inte kommit någon snö i Malmö och livet rullar på.  Med det så önskar jag er alla en trevlig helg!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.