Livsstil

Träningsvärk , förkylningssymtom och glad första advent

Glad första Advent.

Glad förta advent godingar. Herregud vilken helg. Jag la mig tidigt som fan i fredags för att jag började redan i fredags kväll känna av i benen efter mitt och Malins träningspass och började känna mig konstigt varm i kroppen och jag tänkte att det bara var för att jag kört ett hårt träningspass.  Klockan 07 lördag morgon ringer Veronica, jag kollar på mobilen och tänker va fan ringer hon mig denna tiden för ? Inser att klockan är 07 och svarar med att jag har försovit mig men att jag kommer. 07:20 är jag utanför jobb och ringer och säger jag är här och ska bara byta om.

Det var ett helvete att få på sig kläder, samtidigt som man borstar tänder och ska fixa håret. Och samtidigt ha sån träningsvärk att man knappt kan röra sig och värmen var fan ingen jävla träning, utan näsan började ju fan rinna och halsen kändes lite öm, men det var bara att trycka bort alla känslor och all smärta, för jobbet ska göras haha.

Halsen och snorigheten var värre i går kväll och då kommer jag på att vi fått en burk med “förkylningshonug” som man ska drick med antingen vatten eller mjök och i helvete att jag förstår mjölken med denna skiten, så jag fick i mig det motigt.

Första advent idag och jag vaknar upp med mindre rinnignäsa, halsen har inte gjort ont men känts tjock. Så antingen funkar honungen eller så är det placebo, vilket som heja Lena och förkylningshonungen.  Vi inser att det är första advent , att vi inte kommer åt vårat julpynt på jobbet och det kvids för att ingen jävla julmust blivit betställt. Men sen kommer kollegan på att hon sett en låda med pynt och vi körde i gång och pynta avdelningen, sen drog jag med mig mor till Willys och handlar 3 set med peparkakshus, krystyr, pepparkaksglue, lite godis till dekoration och kokos.  Samt late juleskums godis att snacksa på haha.  Ett hus fick grannavdelningen med haha!  Känns lite surt att lägga ut egna pengar på julskiten, men vad gör man inte för ungdomarna och jag får skicka in kvittot och få pengarna på lönen.  Osäkert om kollegorna som tog över och jobbar kvällen gillade mitt och mors krav på husen som dom ska försöka få med ungdomarna att göra haha.

Jag har föresten varit sinnesjukt galen på både kebabtallrik och flottig hamburgare med massa grisig pommes. Men jag har stått emot , både i går och nu sitter jag här och äter min matlåda med tacofärs och kalorisnålt ris . Sinnesjukt gott, men det är fan ingen flottig burgare eller kebabtallrik. Tur jag har noccon som kompensation !

Blir en lugn kväll, en varm dusch, värma vatten och hinka i förkylningshonung och lägga mig lika tidigt som i går och ladda upp för sista helgpasset innan jag går på “helg”ledigt.

Hur har er helg och er första advent varit ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.