Livsstil

Tröttheten har nya gränser, rabiat hund och mush hundmat

När halva veckan har gått.

Onsdag och jag har sovit så jävla hårt i natt och förstår inte varför jag är så trött i dag. Det var så tufft att öppna ögonen i morse, men jag kunde inte somna om. Kroppen var bara så jävla trött och ville absolut inte kliva upp men det är ju ett måste, något vi alla måste göra. Så det var ju bara att få röven av sängen och nu är vi uppe, kamphundarna har varit ute, dom har fått mat och nu sitter vi här i soffan med en kaffe och jag känner bara, nu fångar vi denna dagen, carpe fucking diem alltså haha.

När vi är på väg ut konstaterar vi att det är 3 veckor sedan Molly flyttade hem till oss. Det har varit intensiva veckor och hon känner nog på sig att det är något på gång igen som får våra känslor att göra uppror i kroppen.  Molly har inte träffat så mycket andra hundar än kamphunden Chanel tidigare så när vi möter andra hundar på promenader så är hon ibland en normal liten hund, men i dag när vi möter Rottweilern Frasse så blev hon en best, jag blev en best och inser att jadu Molly, du kommer inte få det lätt med mig alltså, för så här ska vi fan inte hålla på. Så nu har vi Chanel som ibland beter sig och ibland är rabiat för att hon hatar allt som har fyra ben pga hon blev påhoppad som valp och så har vi numera Molly, så dom kan trigga varandra. Hur var det nu Totten? Carpe fucking diem ? haha!

Mush frystorkad hundfoder.

När vi tog över Molly och hon fick flytta hem till oss så hade vi lite problem med att hon inte riktigt ville äta. Trots att vi tog med hundmaten som hon alltid har ätit, men den var inte intressant längre. Vi fick handmata henne de första dagarna men insåg att så här kan vi ju inte hålla på. Så vi tog oss en promenad till en närliggande djuraffär där vi blev tipsad om Mush – Freeze dried hundmat. Och hör och häpna, båda hundarna älskar det. Men när man köper 2 små påsar som inte är superstora så tar dom ju slut på … 3-4 dagar. Så vet någon vart man kan få tag på större påsar av, Mush – freeze dried hundmat? Jag får maila Mush och höra.

Nu hinka i mig kaffe och försöka få liv i kroppen och ladda upp för en kväll på centraloperation.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.