Om

Tommy “Totten” Nilsson är killen som driver bloggen Tommytott.comFödd 1986 i Upplandsväsby, uppväxt större delen av mitt liv i Jämtlands mörka skogar där jag verkligen inte trivdes det minsta lilla. Sa redan som barn att jag skulle flytta där i från igen när skolan var slut vilket jag gjorde.

Jag kommer från en stor familj med 7 syskon och i dagsläget 23 syskonbarn,
Sommaren 2005 påbörjade jag mitt nya liv, ett liv för den jag verkligen var. Det var då jag kom ut som Homosexuell och även tog steget jag så många år längtat efter , att äntligen få lämna Jämtlands mörka skogar bakom mig, att vi flyttade dit var för mig en gåta och kommer föbli. Jag flyttade och jag kom hem, hem till mitt älskade Malmö, till den stora kärleken. Malmö är verkilgen mitt hem, det är här jag ska bo och det är här jag hör hemma.2007 startade jag en blogg för att familjen i norr skulle kunna följa mig och mitt nya liv som öppet homosexuell i en stad så många mil i från dom, Malmö! Bloggen är verkligen inte densamma i dag som den var när jag startade den. Då var det som sagt mest för familjens skulle, men något var intressant så flera hittade hit.
I dag bloggar jag aktivt om mitt liv som öppet homosexuell, kärlek, våra 3 galna kamphundar till Chihuahuas och ärlighet. Här i bloggen är det verkligen inget påhittat,rosafluff fluff utan här är det ärligt, öppet som jag är, och frispråkigt.  Man får hänga med i mitt stora intresse för kläder, shopping, familj och det största intresset fotografering, samt hur det är att leva som öppet homosexuell i med och motgångar!Jag har under många år haft stort intresse i fotografering och drömmen om att starta egetföretag har funnits i många år, men jag har inte riktigt vågat, men Maj 2014 fick jag hem papper på att jag innehar F-skattesedel och är egenföretagare inom fotografering.
Så för att summera allt mig och bloggen. Här får du följa mig och kameran, foton, glädje, galenskap och ärlighet och livet som öppet homosexuell och livet som egenföretagare!
Totten