Vem är Tommytott

Lite kuriosa.

Tommytott in the world wide web och till vardags är det Tommy eller dom de flesta kallar mig Totten. 35 år och okysst fläckvis, bor i Malmö tillsammans med sjömannen och vårat pälsbarn Chanel, kamphunden av rasen Chihuahua.

Jag älskar att skriva och fotografera och därav att bloggen finns. Här i bloggen skriver jag öppenhjärtat, naket och med stor portion humor om hur vi lever våra liv som öppet homosexuell. Ibland kommer det inlägg som berör, upprör eller får er att skratta. Jag uppdaterar helt enkelt om vardagen om allt mellan himmel och jord, från lattedrickande, kamphundens galenskaper och hur vi har det här hemma. En vardag som de flesta och till ingen nytta alls, men det är så skönt att skriva av sig och få dom där kommentarerna vad snygg du är i dag, vilka härliga foton eller varför inte uppröra med att ingen bryr sig om din jävla latte och vardag?

Till vardags jobbar jag som skötare inom den Psykiatriska heldygnsvården.