Prislista

Här är mina priser för fotografering under 2014/2015. Då företaget är nystartat är priserna lite lägre för att jag samtidigt bygger upp min portfolio. Jag har i dagsläget inte tillgång till studio, så all fotografering sker utomhus eller på plats inomhus där ljuset är bra. Jag fotograferar främst inom Skåne men kan självklart ta mig utanför Skåne och då tillkommer resekostnad.  Alla priser är inklusive moms och självklart innehar jag F-skattebevis.

Porträttfotografering

Ta chansen att få fina porträttfoton på dig. Vi fotograferar utomhus, i någon härlig park, stranden, industriområde.Eventuellt inomhus där ljuset är bra.  Fotograferingen brukar ta 1-1.5 timma. Vi slutar när vi känner oss nöjda och klockan är för mig inget hinder.

[easy-pricing-table id=”754″]

Barn- och Familjefotografering

Gravidfotografering: Kom  till mig och föreviga din graviditet. Runt vecka 33-34 brukar vara lagom, du är fortfarande rörlig och har fått en markerad mage.  Du får mer än gärna ta med din partner. 

Nyfödd/bebisfotografering: Låt mig föreviga er första tid tillsammans. Här fotograferar vi hemma hos er i en lugn mijlö. Då nyfödda/bebisar inte orkar så länge så är tiden ca 45 minuter om allt går bra. Där ingår hur många amningspauser och saker som kan uppstå för att liten ska vara nöjd. 

Barnfotografering: Att fotografera barn är roligt och en utmaning, oftast är det mycket fart och fläkt. Fotograferingen gäller foton på enskilda eller syskonporträtt.

[easy-pricing-table id=”757″]

Bröllopsfotografering

Att fotografera bröllop ger mig en speciell känsla och något jag tycker är fantastiskt. Att dela denna dag mer er är för mig en ära och att få äran att föreviga er dag på foton är något som gör mig varm om hjärtat.På ett bröllop finns ingen tidsram, jag är med er och fotograferar tills vi alla är nöjda, det brukar röra sig om ca 4-7 timmar, allt beror på hur vi skräddarsyr just er bröllopsfotografering.
[easy-pricing-table id=”759″]

Event- & Produktfotografering

Eventfotografering: Pris tar vi per mail/telefon eller under en fika under konsultationstiden. Allt beror på vad ni önskar och hur vi tillsammans lägger upp det speciella eventpaketet just för dig/er.Produktfotografering: Har du företag/butik och har produkter du vill ha fotograferade till din hemsida eller dina socialmedier? Jag kommer antingen till din butik eller möter upp dig och får med mig produkterna hem och fotograferar dom i lugn och ro hemma hos mig. Alternativt att jag kommer hem till dig och fotograferar.
[easy-pricing-table id=”762″]
*Pris: 500 kr och uppåt beroende på hur produktfotograferingspaketet läggs upp för att passa dig bäst.
 

Övrigt kring fotografering:

Priserna är inte ”huggna i sten” utan jag är flexibel och rörlig i fall du har tillägg eller vill ändra på uppläggning av just din fotografering. 

  • Idé om en fotografering som inte finns med i prislistan, maila så kommer vi fram till en fotografering samt pris.
  • I alla fotograferingar överlämnas fotografierna på ett USB-stick, redigerade och högupplösta och detta ingår i priset
  • Milersättning ( ingår i bröllopsfotograferingarna ) Pris: 40 kr/mil.
  • Fotografen äger rättigheterna till bilderna om inte något annat är överrenskommet innan fotograferingen och disponerar fritt rätten att använda bilderna i marknadsföring, t.ex. på hemsida, sociala medier och liknande. Kunden äger rätt att fritt framkalla bilderna för eget bruk och lägga upp foton på internet, men ska då lägga med en länk till fotografens hemsida.
Leveranstid av bilder är ca 3-4 veckor efter utförd fotografering.