Stuglivet

Kvällsjobb, höstfest och en heldag i solen

Älskar att spendera ledigtid i stugan.

Det blev ändrade planer i mitt schema och när jag i går på jobbet satt och skrev med sjömannen så funderade jag fram och tillbaka och kunde inte bestämma mig så jag frågade sjömannen om råd, och han har ju ofta väldigt bra råd, så jag beslutade mig efter att ha pratat med sjömannen att dra ut till stugan i kväll efter jobbet  och det var ju även höst fest med uppträdande här på Almåsa, så när jag och kamphundarna kom till stugan gick jag bort till dansbanan till vännerna med en flaska bubbel som vi hade här i stugan och det blev en super trevlig kväll.

Jag vaknade vid 07:30 i morse, rastade hundarna och la oss igen efter. Vid 08 ringer en vän som är superledsen och behövde prata, hon hade fått samtal att en av hennes närmsta vänner hade hastigt trillat ihop och tyvärr kunde man inte göra något för att rädda honom, aortan hade spruckit så när jag pratade med henne så fixade jag kaffet och hundarnas frukost och sen har vi spenderat dagen här i stugan. Jag har solat konstant hela dagen, tagit svalkande dopp i poolen och bara njutit av över 31 graders värme.  Det har varit helt magiskt. Jag har även hämtat hem 2 nya blomsterlådor som skänktes bort på av en annan kolonist och på vägen hem gick jag förbi en annan kolonist som skänkte bort saker, så där fyndande jag en perfekt lampa som jag ska i vinter till växterna.

Nu har jag nyss lagat mat, hundarna har fått mat och vi är mätta. Disken ska tas och nu sitter jag här ute på terrassen med ett stort glas isvatten, skriver här och så har jag vattenspridaren i gång.  Trädgården hamnar verkligen efter när jag inte kan vara här lika frekvent som tidigare nu när jag jobbar i Lund, men ikväll är det bevattningsdag för oss och då jävlar ska gräsmattan få sig en rejäl skvätt vatten!

Älskar att bara sitta här och se ut över trädgården och bara njuta av lugnet!

Hur har er lördag varit?
Glöm inte bort att livet är skört, du vet aldrig vad som händer, så lev, njut och andas.  Skjut inte upp saker, gör sakerna nu och är det en förändring du vill göra i livet men är osäker på om du ska göra den eller inte för rädslan vad andra ska tycka, skit i alla andra, gör det bara.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.