Stuglivet

Obefintlig aktivitet, skinny Dopping och släpp krigaren och den vita röven lös

Skinny Dopping och en vit röv till grannarna.

Giv mig styrka alternativ skjut mig.  Det kanske är fel att be någon att skjuta en när man är i Malmö regionen, men skjutningarna har väl lugnat sig och sen är jag ju i stugan, så här ute brukar ju inte grannarna vifta med skjutvapen direkt, mer än att jag bjöd på en liten show off i dag , inte med vapen med min kropp då haha.

Jag vaknade efter minimalt med sömn, fixad kaffe, rastade hundarna. Svepte 3 glas kaffe och sen la jag mig i soffan. Armar och ben och hela kroppen har känts som den vägt ton i dag, jag har varit så trött och låg i soffan fram till klockan 14. Sen förflyttade jag mig till solstolen.  Jag startade värmen i spabadet ifall jag ville ta mig ett bad.

När jag väl var sugen på ta mig ett dopp så letade jag badbrallor och hittar inte en enda. Här ville jag gråta, för nu har jag fan startat spa badet , värken från fibron är skit och så minimalt med sömn som gör att kroppen ballar ur. Jag skriver till sjömannen och han bekräftar att vi inte tagit ut dom sedan vi tog hem dom till lägenheten i höstas. Fuck it, jag ska bada och har grannarna inte sett en vit, blek röv och en krigare förut så är det fan på tiden att dom får göra det.  Jag  hann precis få ner röven och vevat klart med krigaren så gick en kolonist förbi haha. Det blev skinny dipping och naken bilden får ni inte här, den skickades privat till sjömannen på snap , man kunde tro att det var någon röv från vitaby haha.  Inser att jag måste sola ryggen mer och inte bara framsida haha.

Sen fixade jag middag, packade undan solstol, stängde ner spabadet och inser att jag fått noll träningsminuter i dag.  En granne skrev att hon behövde bli av med sitt bord i dag som vi skulle få då hon får nytt nu i dagarna, så jag fick hjälp att få hem det och så nära så ingen minut där heller. Men sen när jag vattnade i trädgården så fick jag en hel minuts träning .. heja mig.

Det har varit så otroligt skönt att bara låta kroppen vila och att inte göra ett jävla skit.  Samtidigt så tar tröttheten enorm kraft, jag blir ledsen för att jag inte får ordning på sömnen och blir ledsen för att jag just nu inte kan jobba. Men efter ett år med skit, att man inte lyssnar på kroppen och saker som hänt gör ju att man till slut kraschar på något vis. Nu får jag fan i mig skärpa mig, snart 37 år och bör väl för fan kunna lyssna på kroppens signaler?

Nu fortsätter jag lägga upp benen i soffan, slötitta på tv innan kamphundarna ska rastas för natten och vi ska lägga oss och se lite tv och förhoppningsvis däckar jag.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.