Hem och Inredning

Annanasplantan har flyttat in

Say hello to our new friend – Annanasplantan. Jag kunde inte låta bli här om dagen när jag och syrran var ute och åkte och var i lite butiker och kollade, jag bara kände att den behövde komma hem till oss och sprida lite kärlek. För visst fasiken blir man lycklig av att se den? Den där lilla annansen gör ju att man bara ler . Hur klyschigt det än låter haha!

Ledigheten går mot sitt slut och dessa dagars ledighet har verkligen varit välbehövlig och jag känner att jag är mer utvilad och redo att inta jobbet igen och försöka sprida lite glädje och kärlek. Ibland behöver man bara lyssna på kroppen och ens mående för att hitta tillbaka.

Jag började min morgon med promenad med kamphunden och kaffe. Chanel är helt loco just nu när hon löper och hon blir helt lycklig när vi möter den franska bulldoggen Stella, en hund hon inte alls bryr sig mycket om annars utan morrar när hon kommer för nära, men nu jävlar är det tvärtom. Flera har sagt att dom tycker att hon ska löpa varje dag året runt, för hon är helt fantastisk i detta tillstånd. Hell to the no .. jag hoppar den önskemålet faktiskt.

Solen den skiner och jag ska ev träffa syrran en runda i dag. Vi ska kanske ta lite nya foton, outfit bilder och sen får jag se vad dagen har att erbjuda, det blir garanterat en lugn dag. Jag måste leta upp min externa hårddisk och börja rensa upp på skrivbordet med alla foton och kanske börja skriva min krönika så att jag inte glömmer bort den, för det är ju bara en månad till deadline och jag ska väl hinna få in den i tid denna gången hoppas jag på haha.

Tack föresten för all feedback på inlägget om julen och upplägget här i bloggen. Det värmer verkligen och jag blir så glad av alla era ord och kärlek.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Matilda 29 december, 2017 at 15:37

  Jag har aldrig tyckt bloggen har blivit tråkig. Jag gillar vardagsinlägg med vanliga saker man gör, jobbar, tränar, sambon, går ut med hunden osv, för mig är det vad jag gillar. Och även när du skriver om din värk. Det ingår ju i vardagen och dessutom faktiskt intressant att få veta om det då jag inte ens visste att det existerade något som heter det faktiskt. Jag tycker din blogg är hur bra som helst. Men vissa gillar väl kanske när nån skriver på ett lite mer spektakulärt sätt eller vad man ska säga. Smaken är som baken. Helt enkelt. Dessutom tycker jag att du formulerar dig bra och har talang för att skriva.

  • Reply tommytott 30 december, 2017 at 10:44

   Tack så mycket Matilda!

   Jag gillar oxå den typen av inlägg, men jag känner att jag inte varit mig själv och som sagt, det har hänt oerhört mycket och så dödsfall i släkten på julafton, så jag känner att jag tappat mig lite och inte varit mig själv alls i bloggen.

   Men förhoppningsvis blir det bättre nu framöver och att jag börjar hitta mig själv igen! Tack för din kommentar, den värmer.
   God fortsättning och gott nytt år till dig och dina kära.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.