Hem och Inredning

Längtan , hatkärlek och monstera

Hatkärlek.

Veckans arbete är nu avklarat och det har varit en härlig känsla i kroppen idag att veta att man gjort en bra arbetsvecka och den där känslan som så många har fredagar att stämpla ut och veta att en ledig helg väntar. Det kändes bra tills jag kramade kollegorna tack för i dag och önskade en trevlig helg och avslutar med orden, är det kris på folk så ring mig ?! Jag vet, jag bör njuta av en ledig helg, men jag hatar dessa lediga helger utan sjömannen speciellt den lediga helgen innan han kommer hem. Så innerst inne hoppas jag på att någon arbetsplats ringer in mig och säger att dom behöver mig. Ledigheten är alltså en hatkärlek.

Monstera och inredning.

När jag kom hem fixade jag med kamphunden , promenad i solskenet som har visat sig i dag. Det är var nästan vårfeeling i luften. Plockade lite här hemma och sen hoppade jag in i bilen och tänkte köra till plantagen och handla jord och växter till terrariet men jag hamnade på trädgårds paletten i stället då jag hört att dom har grymma priser, härlig inredningsdetaljer och lite annorlunda växter. Men det blev inget spatserande där utan i stället stressens mamma. Det blev en kvist ormhassel <– svindyr, en gullrankan och en monstera som jag tänkte ha i terrariet. Men det sket sig, det fick inte plats då monsteran var för stor. Så jag letade i stället fram en kruka och planerade och ställde in bredvid tv´n i sovrummet.

Så nu sitter jag här hemma, det strömmar härlig musik ur datorn och jag funderar på varför jag inte plockade fram någon mat ur frysen i morse. Så det blir nog inte glammigare än ett par mackor till middag och kanske , bara kanske ett glas vin bara för att jag kan. Så mer glammigt än så här blir det inte. Vi får se vad helgen har att erbjuda, i fall jag inte blir inrigt på jobb blir det att fixa hemma, fixa ordning på kontoret, tvätta och mysa med kamphunden och kanske en tur till skogen med syrran när hon slutat i morgon och leta skogets guld .. igen haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.