Tommytott's fotografering

Årets första bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Godförmiddag godingar. Här är det fullt upp. Hundar ska rastas, hemmet ska fixas och kamera utrustningen ska putsas och kamera väskan ska fixas. Jag ska lokalisera platsen och mobilen ska vara fulladdad. Snuset får inte glömmas och handledsskydden ska på. Och jag får inte glömma det fantastiska humöret och ta på leendet och plocka fram kreativiteten.

I dag  kör jag i gång med årets första bröllopsfotografering. Man känner sig lite nervös, för det här med bröllop är ju en stor grej och det känns lite extra viktigt för mig att leverera så många bra fotografier jag bara kan. Detta blir en bra dag.

Jag ville bara titta in lite snabbt medans jag hinkar latte och kollar lite på nätet på adresser. Förhoppningsvis får jag tillåtelse av brudparet att visa ett par av fotografierna jag tar i dag även här .. Nu håller vi tummarna och så önskar jag er alla en fin dag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maggan 14 mars, 2015 at 11:00

  lycka till idag!

  • Reply tommytott 14 mars, 2015 at 18:00

   Tack, det gick riktigt bra .. tror jag! 🙂

 • Reply kaffehörnan 14 mars, 2015 at 13:15

  Stort Lycka Till

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.