Livsstil

En bra lördag

Skärmavbild 2015-03-14 kl. 17.59.43

Lördag kväll.  Årets första bröllopsfotografering är klar och det gick bra. Lite spänd är man ju alltid och även i dag var det en bra präst som inte hade alldeles för galna krav och jag fick röra mig fritt. Fantastiskt skönt.

När jag kom hem så var jag svin trött, tog mig ett hett bad och sen körde vi till Malmborgs för att handla dagens middag, det blev grytbitar som steles och så stekte vi grönsaker. Sjömannen tog sig en öl och jag drack ett glas vatten. Vad hände där? Vart tog mitt vin vägen ? Men konstigt nog var jag inte sugen på vin alls till middagen.

Ikväll får vi se vad som händer, jag är både sugen på göra något roligt. Något man inte gjort på väldigt länge, men vet ej vad och samtidigt är jag sugen på stanna hemma och göra mig klar för natten och somna ungefär när Melodifestivalen börjar haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.