Camping livet

Chokladfrukost, kaffe och gapande sjöman

Fredag och det är semester. När vi vaknade tidigare så smattrade det mot husvagns taket och jag känner bara , men skjut mig för fan. Semester i dag och då vill jag ha sol. Jag blir fan deprimerad. Sjömannen klev upp, fixade kaffe och gapade som en att han klämt pungen men inte för att det gjorde ont utan för att jag skulle kliva upp. Så jag hade ju inget val!

Frukosten blev i dag kaffe och propud. Mycket gott och proteinrikt. Vi funderar lite över dagen och eftersom jag blir förbannat jävla trött på att vädret alltid är emot mig så jag frågade om vi skulle dra hem till lägenheten under dagen men det där fick jag direkt ett blankt nej, för tydligen så ska vi städa på baksidan av vagnen under dagen och rensa upp och köra och slänga skit, om det inte börjar regna så skiten är blött, men det måste rensas upp och slängas massa skit!

Så ja, i dag är det semester och vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre - Sweetwords 5 maj, 2017 at 10:36

    Ha en bra semesterdag tillsammans och gott det ser ut

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.