Camping livet

3 dagars ledighet, starka vindar och campandebögar

Torsdag eftermiddag och ser ni vart jag sitter? Jo ni har rätt, jag sitter i förtältet vid husvagnen och funderar på om väderflickan på tv hade tagit något extra starkt piller under väderprognoserna tidigare kvällar, för inte fan är det sol som hon utlovade? Jag säger bara en sak, skit på dig tösabit, för här vid vagnen blåser det som fan och vi ska vara glada att tältet står kvar där vi satte upp det haha!

Sjömannen och kamphundarna hämtade mig när jag slutade jobbet i dag, vi körde hem en runda eftersom posten inte kommit innan sjömannen körde och väl hemma kollade jag posten och där låg sjömannens nya visakort och en avi, jag trodde det var mitt hälsopaket med nocco men det var det så klart inte, utan det var hundarnas andra hundbox, så nu är deras helg räddad och mitt psyke med, för dom kan få godis att tugga på när dom är för jobbiga.

I morgon har jag semester och det betyder att jag får 3 dagars ledighet och det behövs verkligen. För kroppen är trött och det har varit en tuff dag på jobbet som gör att semestern känns ännu mer lockande. Men det är oxå dessa dagar när samarbetet med kollegorna varit toppen som gör att man börjar tvivla på sitt val om men verkligen tagit rätt beslut…. Men det blir bra Totten, det blir bra!

 

Så nu hoppas jag på att vädergudarna ( om du nu finns annars skit på dig ) ger mig strålande sol hela helgen, för nu är det campandebögar i dagarna 3, med vin, bubbel och grill!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre - Sweetwords 5 maj, 2017 at 10:36

    Mysigt med camping =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.