Stuglivet

En del av mitt liv

När man saknar skrivandet så mycket.

14 dagar senare och här sitter jag nu i stugan igen och ja det var 14 dagar sedan jag loggade in på bloggen. Jag har under en tid känt att det blivit för mycket med sociala medier och jag kände att jag kanske var klar med livet som bloggare efter att ha bloggat mer eller mindre varje dag sedan 2009 med lite pauser.  Nu har skriv glädjen kommit tillbaka och min tanke att bara försvinna från bloggosfären sket sig och jag känner.. nej , jag är inte redo, jag är inte redo att lägga ner än.  Jag har mer att ge men att jag inte tänker lägga så mycket fokus på att dela inläggen, utan de som vill läsa kan ju adressen hit eller hur?

Jag vill först och främst tacka för att meddelanden på instagram, meddelanden på facebook och de mail som kommit in. Jag har sett varenda ett av era meddelanden och det värmer otroligt att ni saknar stjärtisens ordbajseri och få hänga med i vardagen. Så here we go again.

Vad har hänt sedan senast?

Jag har rakat av mig allt hår som ni kan se, jag känner mig inte alls bekväm och känner mig inte som mig själv. Jag känner mig bar rädd, naken och exposed och varje gång jag går ut håller jag på frysa skallen av mig. Inte riktigt då , men satan vad vinden kyler ner huvudet på en och det kan ju vara positivt ibland för att kyla ner när hjärnan går på högvarv. Håret var så slitet så nu får jag börja om och hoppas det växer ut nytt friskt , fräscht hår! Jag har jobbat, sjömannen har dragit på jobb och så har jag shoppat nya skor, slappat hemma och kastat ruttna palettblad som uppenbart inte tyckte att jag var värd att ha dom.  Men nu har jag checkat ut för helg, 3 dagars ledighet och när jag skulle cykla bort och kolla till Annicas stuga så ser jag att Anna är vid sin bil och att den uppenbart inte fungerade så väl när motorhuven är uppe. Vi kickar i gång långledigheten med att vara supermanlig och putta bil i ned och uppförsbacke utan resultat. Sen kom de matcho grabbarna till undsättning med startkablar, men hej .. testosteronet flödade från stjärtisen lilla kropp haha.

Nu blir det chil med kamphunden här i stugan , vi får se om vi stannar här hela helgen eller om vi drar hem i morgon igen. Helgens planer är absolut inga alls. Så jävla skönt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.