Stuglivet

Gårdsfest, ändring i sovrummet och en ny semestervecka

I lördags var det gårdsfest hemma i stan. Det bjöds på mat och uppträdande och vi hade fixat biljetter till det och hade en riktigt härlig kväll och maten var supergod. Vi stannade kvar hemma i lägenheten tills i dag då det skulle komma en snubbe för att kolla på taket i hallen eftersom färgen spruckit massor, så han började fixandet och började spackla och skulle spackla en gång till och sen måla i morgon. Eftersom han vart hos oss tidigare så kände vi oss trygga med att lämna en extra nyckel så vi slapp vara hemma i lägenheten, så nästa gång vi kommer hem så är taket i hallen åtgärdat och målat. Skönt.

Ommöblering i sovrummet.

Jag och sjömannen är väl några som har myror i brallan .. hela tiden. Jag diskade och röjde inne, sjömannen klippte gräset och sen tittade vi på varandra och så började spåna, fundera och sen körde vi i gång. Vi har en längre tid velat möblera om i stugan och i dag gjorde vi det och använde oss av saker som vi hade liggandes i material väg.  Vi är så nöjda. Jag tillverkade hyllorna som vi egentligen skulle ha till ett annatprojekt, men detta blev så mycket bättre. Egentligen behövde vi ha annan snyggare uppsägning till tv´n, men vi är som vi är och kommer vi på något så vill vi göra det nu och eftersom vi inte kunde måla om direkt nu så känner vi bara att det får duga. Vi är supernöjda, så nu ska jag bara försöka hitta en tavla som ska sitta på sjömannens sida av sängen ovanför huvudändan.

Härlig start på en ny vecka och min sista semestervecka. Jag förstår inte hur snabbt tiden kan gå egentligen?  Men som jag njuter, jag njuter för fullt, semester, lata dagar och att ha ledighet tillsammans med sjömannen.

Nu ska vi väl börja med mat, det blir ryggbiff, sås och polsksommar sallad till middag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.