Krönika/åsikter/ tankar

En olycka är framme så lätt

| Inlägget är i samarbete med Drulleförsäkring.

En drulleförsäkring bör alla människor ha.

Har du köpt ny mobiltelefon , dator, inredning, tv eller något annat som du känner när du handlar att jag behöver inte täcka den där försäkringen som erbjuds, för att jag är ju en ordningsam människa så den där kostnaden kan jag vara utan ?  Då tänker jag att du ska försöka tänka om.

Jag har en gång i tiden varit en människa som känner att den där försäkringen behöver jag inte, för jag är ordningsam och tappar sällan saker, men jag har insett att oavsett hur ordningsam jag är så kan inte turen följa mig hela livet och fick smaka på kostnaderna när jag tappade mobilen och inte hade någon drulleförsäkring. Ni kan ju bara tänka er när försäkringsbolaget frågar om jag har drulleförsäkringen och jag fick krypa till kors att jag inte hade det. Det blev en kostsam historia och hade jag haft en drulleförsäkring så hade kostnaderna blivit  .. nästan inget alls.  Man lär så länge man lever.

Vad är en drulle försäkring och vad är bra att veta?

Vet du inte vad en drulleförsäkring är ?

Då kan du hos drulleförsäkring.nu gå in och läsa och få mer kunskap om vad det är, vilka drulleförsäkringar som är populära och även hitta den försäkring som passar dig och ditt liv bäst, men för att göra det lite enklare för dig när du läser detta inlägg så staplar jag upp lite note-to-self grejer och bra att veta gällande drulleförsäkringar:

Detta täcker oftast en drulleförsäkring

  • Du tappar telefonen så den går sönder
  • Du har sönder dina glasögon eller smycken
  • Du spiller färg på mattan

Drulleförsäkringen täcker inte

  • Du tappar bort plånboken
  • Du glömmer mobilen på bussen

Har du en drulleförsäkring? Och vart i så fall? Visst är det skönt att veta att man har försäkringen i fall olyckan skulle vara framme?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.