Krönika/åsikter/ tankar

Att hålla tal

Jag har de senaste dagar kollat tillbaka i arkivet och där fann jag dessa foton när jag för lite mer än ett år sedan eller är det längre? Då jag blev tillfrågad och ett par tjejer som läste en kurs anordnade seminarium inför 300 skolungdomar och ville att jag skulle kolla upp och föreläsa / hålla tal om hur det är att leva som homosexuell.

Tommyott föreläsning 6

Jag minns hur nervös jag var , men när jag väl var uppe på scenen så var det som att jag skulle skita på mig och svordomarna var ett faktum, men vet ni? Killen som alltid hat hatat att stå framför människor att prata älskade det och jag är faktiskt lite ledsen att jag inte försökt marknadsföra mig mer och ordna så jag får komma ut och föreläsa  / hålla tal inför flera ungdomar om hur det är att leva som öppet homosexuell i dag.  Men jag fortsätter drömma om att få föreläsa , hålla tal och beröra och berätta hur det är och att få göra detta oftare.

Jag var så självgod att jag googlade för att se om jag kunde få upp fler foton, i fall någon av eleverna som var där hade fotograferat något och googlade på andra som föreläsare och håller tal och då kom jag av en slump in på denna sidan, taltips. En sida där man kan få tips, råd och trix inför diverse tillställningar som du kanske ska tala på. Den sidan önskar jag att jag hade kommit över innan jag skulle iväg på mitt första stora tal/ föreläsning. Det hade nog gjort att jag var ännu mer förberedd och skulle troligen känt mig ännu mer säker.
Tommytott föreläsning 3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.