Stuglivet

Ett jävla smaskande, stugbögarna är på plats & shopping på Åhlens outlet

Stugbögarna är på plats.

Andas Totten, andas Totten. Att jag knackade kvinnan framför mig på tåget hem på axeln i dag och frågade om det inte var bättre att hon svalde bananen hel i stället för att smaska så hela vagnen hörde henne. Smaska hemma när du är ensam men inte på offentliga platser. Hon slutade äta bananen och pratade bittert och högljutt i telefonen i stället. Hellre det är smaskandet , för jag står verkligen inte ut. Jag klarar det inte. Det kryper i hela mig.

Vi började packa så smått i går och sen fortsatte sjömanen i dag när jag var och jobbade. Sen hämtade han mig och vi körde hem, packade det sista, packade hundarna och så drog vi iväg och handlade, både mat och hundmat. Det blev även ett stopp på Åhlens outlet där jag inhandlade bland annat ljuset på fotot, samt bomullspinnarna och så lite annat smått och gott. Älskar att Åhlens outlet öppnat här i Malmö och nu väntar jag bara på att HM outlet ska öppna med.

I dagarna startade dom det kommunala vattnet här ute vid stugan och därmed är stugbögarna på plats och säsongen är i gång. Vi har dock inte flyttat ut för säsongen ännu, även fast jag önskar att så är fallet, men nej inte ännu men snart, mycket snart bor vi här för säsongen, resterande vår och hela sommaren.  Men vi börjar så smått i helgen med att vara här, har tagit ut lite saker och jag är så redo för säsongen här i stugan, allt fixande och att bara få vara. Snälla våren, kan du visa dig ordentligt igen ? Jag behöver dig haha!

Det blir en mys kväll här i stugan ,  vi lagar hemmagjord kebabtallrik, vin till mig och öl till sjöhunken. En helg i stugan, precis vad jag eller rättare sagt, vi behöver det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.