Stuglivet

Vårfeeling, könsord och guncle Totten

Det har varit en helg med blandat innehåll och just nu känns det lite som att vi både har medvind och motvind och att vi då och då för oss varsin käftsmäll. Livet alltså. Sjömannens bil har varit inne på lagning 2 gånger men nu jävlar går den som en klocka, däcket på skottkärran eller rullebören som man säger här i Skåne smällde för en vecka sedan så vi behöver köpa en ny och i lördags uppmärksammar vi att kylskåpet här i stugan har lagt av så vi fick snabbt som fan köra iväg och köpa ett nytt och till råge på det så har de övriga områdena fått vatten men vi på projektområdena D och E får förhoppningsvis vatten i slutet av Maj. Kul, dör försvann 2 månader av säsongen här i stugan. Inte nog med att det ser förfärligt ut runtomkring oss här på området så blockerade man både ingångarna till området?! Är de födda med huvudet i röven ? Livet alltså. Köp stuga .. det är kul sa dom!

Så i lördags när vi var tvungen att handla nytt kylskåp för att maten i kyl och frys inte ska förstöras så funderar vi på hur vi får hem det, men jag har ju bubbla så det löste sig. Men att behöva transportera ett tungt kylskåp på gräsmattan runt hela området är ingen hit och sen fått konka på vatten samma visa gjorde att pung-fitta-kuks-röv-idioter var något som kom ur min mun. Hur man kan tycka att detta är roande är för mig en gåta. Men utöver lite motgångar så försöker jag se ljust och njuta av det som faktiskt går bra.. livet i övrigt går faktiskt bra, tro det eller ej och jag och sjömannens nya prövning i förhållandet att vi båda är hemma går ju över förväntat bra. Vi båda har håret kvar, inga blåmärken och ingen är död .. ännu!  Nej , ni behöver inte vara oroliga, han har inte fått corona vad vi vet, men han är permitterad relaterat till att rederiet permitterat personal pga covid-19 och för att minimera en eventuell smittorisk. Heja dom och heja oss?

Morbros favorit.

Och i går söndag så kom min all time favorite , Thea till oss. Ja mamma Lizette och Pappa Mattias var ju med och det var kul att träffa dom oxå haha. I lördags när vi var på jakt efter ny jacka till mig och nya skor så hittade vi självklart inget till oss, men Thea fick ett gäng kläder, de var så fina och var inte i hennes storlek men eftersom vi tyckte att Thea skulle passa så bra i dom så köpte vi storleken större, så förhoppningsvis kan hon springa runt i dom i sommar.

Vi drack kaffe, busade och jag passade på att rasta Mr Nikon. Fotosuget efter porträtt smög sig på och ja, de kommer mer och mer och det kommer ett enskilt inlägg med lite foton på min favorit. Vi jagade boll, gick till den lilla lekplatsen, åkte Kana med Thea sen körde dom hem.  Jag och sjömannen körde och slängde det gamla kylskåpet så vi blev av med det och sen hängde vi ute i trädgården hela dagen fram till 18.30 typ.

Nu måndag, helgen den bara försvann och nu laddar vi upp för 4:a dagars jobb och nedräkning till påskhelgen och 3 dagarsledighet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.