Camping livet

Frukost i ett kyligt förtält

DSC_2139

 

Godmorgon lördag. Shit vad jag sovit det senaste dygnet. Trots att jag sov till kl 15.45 i går så var det inga problem att sova, vid 21 tiden var jag klar för sängen, men kamphundarna fick sig en promenad vid 21.30-22 tiden och efter det somnade jag som ett litet barn.

Sov som ett litet barn fram till strax innan 9 då jag vaknar av att sjömannen ligger i sängen och tjoar över att vi ska kliva upp, att klockan är halv 9 och att vi ska kliva upp. Shit, kamphundarna var trötta öven dom.

Första frukosten i förtältet är intagen, mysigt, gott och en aning kyligt. Jag längtar verkligen tills ikväll då vi får ner gasolvärmaren, det riktiga bordet och stolarna och den stora grillen. Nu sitter vi vid ett sådan plast bord med plast stolar, minsta lilla man rör bordet så skakar ju allt. Men det är ju lite charmigt även det.

Nej nu ska jag borsta tänderna medans sjömannen duschar. Få på mig lite anständigare kläder och göra mig klar för dagen, tippen ska få sig ett besök och sen får vi se. Blir en tur till malmö i eftermiddag/kväll. Vet ej ännu, beroende på när Niclas slutar jobba och så kommer kanske syrran och Matte H på besök en sväng.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maggan 9 maj, 2015 at 11:48

  Lite primitivt ska det kännas när man campar, det är det som är charmen i det hela – en myra i smöret, ojämnt underlag så bordet skakar, pulverkaffe som enda kaffet o s v… Ha en fin helg!

 • Reply Aktivfamilj.se 28 maj, 2017 at 19:39

  Det är detaljerna som gör det 😘
  /Elin

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.