Camping livet

15mm – vafan har jag gjort?!

DSC_5201

 

Nyklippt! 

Godförmiddag lördag! Vafan har jag gjort?! Jo efter frukosten och en latte så åkte hårtrimmern fram, stolen ställdes i solen på baksidan av husvagnen och sen åkte håret först på sjömannen och sen på mig.
Jag är så fruktansvärt tunnhårig och dessutom så känner jag mig bar, rädd , naken & exposed utan mitt hår!

Vafan att jag aldrig lär mig. Jag hatar det , men det behövs ibland att det åker helt och hållet då det var slitet efter blekingar, hårspray, vax ja och sambons dragningar i håret 😉

Lördag och i dag kommer äntligen Linnbie ner, hon kom inte ner i går men i dag kommer hon ner, vinet är på kylning och hon köper med rosé cider.  Niklas och Katarina kommer en sväng och ska hjälpa till att lägga plattor på framsidan av tältet, en del av trädäcket ska bort, Stephanie kommer nog på en snabbvisit med för att låna en av bilarna!

Ja och jag ska väl gå och svära över att jag rakade av mig håret innan jag vänjer mig. Fy fan vad tjock jag ser ut i ansiktet! #självkritiskbög

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anna 11 juli, 2015 at 10:56

  Jag gråter blod!! Kram

 • Reply Anki Viktorsson 11 juli, 2015 at 12:18

  Det klär dig Totten

 • Reply Maggan 11 juli, 2015 at 12:52

  Snyggt, det ger dig en mogen look!

 • Reply Fredrik 12 juli, 2015 at 12:30

  Du är sjukt het i kort kort! 🙂 Så det tycker jag du skall fortsätta att ha framöver! Det klär dig! 🙂

  • Reply tommytott 15 juli, 2015 at 08:45

   Tack för komplimangen! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.