Mode, Shopping och Skönhet

Höst och vinter jackor

totten-tipsar-om-jackor

Skepparkavaj | Bomberjacka

Det har verkligen blivit kyligt ute och jag har insett att förra årets jackor som jag har passar inte längre, dom är tro det eller ej förstora, så jag måste ha gått ner i vikt sedan förra året, för mig veterligen så var den gröna snygga jackan jag hade här om kvällen inte så stor. Jag blir så trött, så just nu springer jag runt som en luffare och med en för stor jacka och känner mig som världens fulaste människa.

Så jag har fult upp med att leta ny fodrad höst och vinterjacka. Och dessa 2 här ovan är 2 stycken jag funderar på att inköpa. Jag vill helst ha båda men jag får kanske välja? Och det är just det, ska jag välja så vet jag inte riktigt vilken av dom jag vill välja. Båda är ju så snygga på sitt vis. Jag får helt enkelt rådfråga med sjömannen och ta med han på shoppingrunda när han kommer hem så han är med som råd.

Vilken tycker du är snyggast? Det känns lite som alla springer runt med bomber jackor just nu så, kanske ska köra på annan ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Matilda 14 oktober, 2016 at 07:42

  Skepparkavajen är fantastiskt fin! Tycker du ska slå till på den. Bomberjackan var också fin men som sagt många som har det nu.

  • Reply tommytott 14 oktober, 2016 at 15:52

   Tack. Ja det blir nog en skepparkavaj om jag hittar the it! 😀

 • Reply Mirre 15 oktober, 2016 at 23:27

  Ohh snygga jackor

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.