Mode, Shopping och Skönhet

Snygga skjortor

Inlägget är i samarbete med | Stenströms Store

Snygga skjortor hos Stenströms Store.

Jag har insett att när vi flyttade hit till denna lägenhet som vi bor i dag, att vi rensade ut så gott som alla våra skjortor som vi hade och jag letar alltid efter skjortor när det är något festligt eller vi är bjuden till någon på exempel middag. Jag tar gärna på mig någon snygg skjorta och ett par jeans när vi ska iväg någonstans, det är snyggt , enkelt och stilrent och passar ofta in till de flesta tillställningarna.

Men så har vi ju detta med att vi knappat har några skjortor längre så jag har kollat runt efter lite nytt. Jag hamnade på Stenströms Store och gillar deras utbud. Jag är en kille som gärna använder formsydda skjortor och hamnade då på deras superslim skjortor. De 3 här uppe är några som jag gillar och funderar på om jag skulle klicka hem någon av dom. Jag velar lite eftersom kroppen inte är som den varit förut, så jag kanske borde vänta tills jag minskat på magen lite innan jag klickar hem en slimmad skjorta.

Dom har en hel del snygga skjortor, lite dyrare men kvalitet är bra.  Så jag kan verkligen rekommendera er som är på jakt efter nya skjortor, att kolla in Stenströms Store. Dom har skjortor för alla och för alla tillfällen och olika märken, bland annat björnborg och Ciszere. 2 märken som jag tycker gör supersnygga skjortor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.