Stuglivet

Hysteriskt skratt, vårsolen och ett jävla bråk

Njuter av vårsolen i trädgården.

Hej lördag och hej på er. Hur har ni det ?
Vi har det fin fint och yrseln kommer och går men allt mindre och kortare perioder så det känns ju magiskt. I går kväll kom våra älskade vänner Alexandra och Anders på besök, vi grillade , Chanel välkomnade Alexandra med att kräka på hennes byxor och det skrattades hysteriskt åt videosnuttar med Fjordy och skämskudden åkte fram framför talang. En bra fredag alltså.

Vi har varit hem till stan i dag för att jag hade paket att hämta ut som jag inte ville ha liggandes på postombuden, sen packade vi upp dom när vi kom till lägenheten, vi passade på att ta en dusch och fylla på vattenflaskor som vi kunde ta med ut till stugan igen. Stannade och handlade för kvällens middag.

Nu har vi fått i oss lite propud´s ute på terrassen i vårsolen , kamphundarna har busat och blivit så jävla ovänner och bråkade så innihelvete. Molly och Chanel kommer för det mesta överens, men i dag vet vi inte vad som hände, men sjömannen vrålade och båda skämdes så otroligt. Vi får ha lite koll när de små hulliganerna busar, för Molly förstår inte riktigt att Chanel är så mycket mindre än henne, att hon är en gammal dam som inte orkar lika mycket och att Molly tar i så jävla hårt. Men allt gick bra och nu ligger dom tillsammans i soffan och skäms haha.. Älskade pälsbollar.

Vi fortsätter ta det lugnt, njuta av lugnet här i stugan och bara är.  Det blir en bra lördag trots att det är lite trista saker i livet som man behöver handskas med.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.