Mode, Shopping och Skönhet

Julaveckan, julklappstips och julstressade människor

Hej godingar. Jag tog mig en liten paus från de sociala medievärlden i samband med att jag har haft problem att komma in på bloggen. Det har varit lite väl mycket de senaste tiden och jag har varit extremt slut i kroppen. Massa samarbets förslag som jag faktiskt tackat nej till. Inte för att det inte varit samarbeten jag står bakom eller velat göra samarbeten med, men för att jag inte har haft tid och ork. Dygnen har för få timmar och ja, hälsan är viktigare faktiskt. Men nu är jag tillbaka igen, på självaste julaveckan. Stressen bland folk är hysteriskt. Själv har vi inget julpynt, vi har ingen julfeeling och vi har inte köpt en ända julklapp. Jag har god lust att vråla för hela köpcentrumen att lämna bort barnen till mor/far-föräldrar, åk hem och ha vilt sex och slappna av, för julen kommer ändå, barnen blir glada ändå och ni blir betydligt lugnare haha!

Julaveckan är här, mina sista lediga dagar har jag nu framför mig. Den 23:e December går jag på mina nätter och jobbar mina sista nätter på nuvarande jobb. Vi ska över till Köpenhamn på fredag på dagen, mysa, gå runt i affärer och shoppa inför vårt lilla julbord som jag och sjömannen ska ha här hemma på lördag innan jag drar iväg på jobbet.  Julen behöver inte vara fullt av pynt, hysteriskt med julklappar och hela släkten samlad. Den blir vad du/ni gör den till och folk stressar och är så fokuserade av materiella ting ( säger prylbögen själv ), men jag föredrar en jul tillsammans med den jag älskar högst här i livet ( efter mig själv).

dsc_3323

Det blev mycket jul i detta inlägg för en stjärtis som inte gillar julen alls. Men hej, det är ju bara jul en gång om året och eftersom jag har världens bästa läsare så vill jag passa på så här bara veckan innan jul kan ett sista-minuten juklappstips vara på sin plats, varför inte ett snyggt smycke att ge till någon. De här pärlarmbanden fick jag precis hem från www.sportarmbandet.se, dom har en massa nyinkommet för herr just nu i sin webshop. Mina nya armband är både tillverkade av sten och träpärlor, kolla på bilderna för inspiration.

Så, nu ska jag suga i mig det sista av min latte, fundera på om jag ska hinna skriva ett inlägg om julen för mig som liten. Jag ska försöka ta tag i hemmet lite, iväg och gymma idag och i veckan ska dessutom eventuellt träna med muskel Andreas. Andreas armar är lika stora som mina lår tillsammans. Herregud, fitness kille som tävlar som tycker vi ska träna tillsammans? Hur tänkte jag där? Jag kommer bli sjukskriven med en förskjuten höft alternativ att jag kommer gå som att sjömannen sitter kvar i mig haha!

 

Delar av inlägget är i samarbete med sportarmband.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.